Canlı yayında İsmail Kartal'ı hedef aldı! 'Hakem yardımına rağmen yenemediysen...'

Canlı yayında İsmail Kartal'ı hedef aldı! 'Hakem yardımına rağmen yenemediysen...'

Youtube'da yayın yapan Vole kanalında Fenerbahçe- Alanyaspor karşılaşmasını değerlendiren Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybettiğini öne sürerek İsmail Kartal'a sert sözlerle yüklendi.

Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak liderliği ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de tecrübeli teknik adam İsmail Kartal'ın tercihleri tepki topladı.

2013-2014 sezonundan bu yana özlemini çektiği Süper Lig şampiyonluğuna sezon sonunda ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, evinde ağırladığı Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak liderliği Galatasaray'a kaptırdı.

Youtube'da yayın yapan Vole kanalında karşılaşmayı değerlendiren Serdar Ali Çelikler, sarı-lacivertli ekibin tecrübeli teknik adamı İsmail Kartal'a sert sözlerle yüklendi.Serdar Ali Çelikler: Öncelikle şampiyonluk gitti; hakem olmasa Fenerbahçe bir puan da alamazdı, skandal bir penaltı

"ŞAMPİYONLUĞUN GİTTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Kanarya'nın Alanyaspor karşısında aldığı beraberlikle şampiyonluğu kaybettiğini öne süren Çelikler, sarı-lacivertli ekibin hakem yardımına rağmen Alanyaspor ile berabere kaldığını iddia ederek şunları söyledi:

"Ben şampiyonluğun gittiğini düşünüyorum. Teknik heyetin verebileceği bir şeyin kaldığını düşünmüyorum. Bir yerde teknik heyetine ihtiyacın oluyor. Şampiyonluk hiçbir zaman tek bir unsurla kazanılmıyor. Bugün hakem yardımına rağmen yenemediysen oturup uzun uzun düşünmen lazım. Denize düşen yılana sarılır misali Kent'i oyuna almak nedir yani? Bu bile panik göstergesi. Ölürüm yine oyuna sokmam. Herif gene karakterli adammış elinden geleni yaptı. Bence teknik heyet değişsin mi değişmesin mi bunu da konuşmak lazım. Havayı görüyorum. Geleni görüyorum. İyi bir şey gelmiyor.

"Kaybedecek bir şeyin yok yürü be Hekimoğlu" dediğin anda kaderi döndürebiliyorsun. İsmail hoca bunu yapamaz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN