Canlı yayında son noktayı koydu ve bu iş bitti: Fenerbahçe maçlara çıkmayacak, Ali Koç takımı 1.Lig'e düşecek iddiası

Canlı yayında son noktayı koydu ve bu iş bitti: Fenerbahçe maçlara çıkmayacak, Ali Koç takımı 1.Lig'e düşecek iddiası

Macaristan-Türkiye maçının ardından Beyaz TV'de Ertem Şener'in sorularını yanıtlayan Sinan Engin, Semih Kılıçsoy olayıyla ilgili Montella'ya karşı çok sert ifadeler kullandı. Engin ayrıca Fenerbahçe'nin kümeye düşme ihtimali hakkında ise 'TFF, Fenerbahçe'yi yok etmek istiyor' ifadelerini kullandı. İşte ünlü yorumcu Sinan Engin'in gündeme damga vuran o sözleri...

BEŞİKTAŞ TFF'NİN İFTARINDA YOKTU

Semih Kılıçsoy A Milli Takıma çağırılıyor ama herhangi bir taktik antrenmana falan alınmıyor, dahil edilmiyor. TFF'nin verdiği iftara katılan kulüplerin arasında Beşiktaş yok. İftar ne zamandı çarşamba, Semih'i ne zaman yolladılar aşağıya perşembe!

MONTELLA SANA KİM SEMİH'İ AŞAĞIYA GÖNDER DEDİ?

Montella görüntüne baktığımız zaman çok efendi bir adama benziyorsun, sana kimsenin de bir şeyi dayatabileceğini düşünmüyorum. Semih'i neden A Milli Takıma çağırdın? Neden antrenmanlara dahil etmedin? Sana 'Semih'i Ümit Milli Takıma yolla' diye kim söyledi? Semih son 6 ayın en flaş oyuncusu. 10 tane gol atmış, deyim yerindeyse çok kuvvetli belki de seni Almanya'da rahatlatacak bir oyuncu. Senin, Semih'i Macaristan maçında oynatıp deneyeceğin zaman ama sen bu çocuğu oynatmıyorsun. Senede 20 gol atan bazı forvetler en az 10 tane penaltı atıp istatistik kasıyor, Semih anasının ak sütü gibi 10 tane penaltısız gol atıyor ve sen bu oyuncuyu taktik idmana almıyorsun. Sen Semih'i oraya çağırıyorsun ve çocuğu rencide ediyorsun.

MONTELLA FUBOL AHLAKSIZLIĞI YAPTI

Montella, sen insan değilmişsin, sen bir hainsin. Senin Semih'i oynatacağın topu topu 45 dakikaydı, oynatsaydın hiçbir şey kaybetmezdin, demek ki seni de kullanmışlar. Enes'in 1 golü varken Semih'i nasıl antrenmana almazsın? Sen aradığın oyuncuyu bulmuşken neden oynatmıyorsun? Sana yakışmadı Montella sen futbol ahlaksızlığı yaptın.

semih.jpg

Hasan Arat TFF'nin iftarına katılsaydı Semih Kılıçsoy 45 dakika oynardı. Bu lafların aynısını Arda Güler için Jorge Jesus'a da söyledik.

FENERBAHÇE MAÇLARA ÇIKMAYACAK VE 1.LİG'E DÜŞECEK

TFF, Süper Kupa maçı için Fenerbahçe'ye 'tarih' sözü verdi. TFF, '7 Nisan'daki kupayı 'ileriki bir tarihe atabiliriz' sözü verdi mi vermedi mi? TFF, Fenerbahçe'yi Türk futbolundan yok etmek istiyor. Ali Koç'un da dediği gibi Fenerbahçe maçlara çıkmayacak ve takım 1.Lige düşecek. Sevgili Ali Koç, Mehmet Büyükekşi ile baş edemiyor musun? Sen şimdi takımı kümeye düşüreceğim diyorsun, siz borsa olsun, kripto olsun halka açık bir kulüpsünüz. Takımın piyasa değeri 100 milyon euro. Şimdi bu takım aşağıda mı oynayacak? Fenerbahçe TFF 1.Lig'de herhangi bir kasabaya Szymanski, Tadic, Dzeko'yla mı gidecek? Ezeli rakibin Real Madrid'le, Juventus'la maç yaparken sen kasaba takımlarıyla mı oynayacaksın? Sana bugün destek verenler bu maçları görünce 'ya başkan ne yaptın?' diyecekler.

ali-koc-ligden-dusme.jpg

Fenerbahçe TFF 1.Lige düşerse en az 200 milyon euro zarar eder, manevi anlamda rakibin de alıp başını gider makası iyice açar. Ali Koç, kal döğüş sen yok et. Kal, kavga et, sen düzelt. Düşeceksin sonra çıkacaksın he şey değişecek mi? Korkma, mücadele et...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (50)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
50 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN