CBC Sport hangi maçları yayınlayacak? CBC Sport 1-3 Kasım canlı yayın akışı

CBC Sport hangi maçları yayınlayacak? CBC Sport 1-3 Kasım canlı yayın akışı

Azerbaycan spor kanalı CBC Sport Türkiye’den de izlenebiliyor. Kanalda 1-3 Kasım tarihleri arasında yayınlanacak olan maçlar belli oldu. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını ekrana getiren kanalda 6 maç izleyicilerle buluşacak. İşte CBC Sport’ta yayınlanacak maçlar…

Avrupa Ligi'nde gerçekleştirilen mücadeleleri her hafta ekranı taşıyan CBC Sport, yeni haftada hangi maçların yayınlanacağını açıkladı.1-3 Kasım tarihleri arasında futbol severler ile buluşacak olan 6 maç belli oldu. Ekrana gelecek olan karşılaşmaların dördü Şampiyonlar Ligi maçları olurken iki tanesi de Avrupa Ligi maçı olarak futbolseverlerle buluşacak. İşte CBC Sport’ta yayınlanacak maçlar…

ŞAMPİYONLAR LİGİ SON GRUP MAÇLARI EKRANA GELİYOR

Şampiyonlar Ligi'nde son hafta maçları Salı günü oynanacak. CBC Sport kanalında yayınlanacak olan karşılaşmalar kapsamında Salı günü 20.45’te Porto-Atletico Madrid maçı ekrana gelecek. Bu karşılaşmanın hemen ardından ise Liverpool-Napoli mücadelesi ekranlarda yer alacak.

Çarşamba günü ekrana gelecek olan maçlarda ise ilk karşılaşma 20.45’te Shakhtar-Leipzig arasında gerçekleşecek. Bu karşılaşmanın hemen ardından ise Milan, Salzburg ile kozlarını paylaşacak. CBC Sport’ta toplam 4 Şampiyonlar Ligi maçı ekranlara gelecek.

Salı

20.45 Porto-Atletico Madrid

23.00 Liverpool-Napoli

Çarşamba

20.45 Shakhtar-Leipzig

23.00 Milan-Salzburg

CBC Sport maçları belli oldu

FENERBAHÇE GRUP LİDERİ OLMAK İÇİN KOLLARI SIVADI

Geçen hafta Rennes- Fenerbahçe karşılaşması 3-0 mağlup olurken son haftada grubu lider olarak tamamladı. Fenerbahçe Rennes karşılaşması ile grup lideri de belli olacak.

Oynanacak olan son maçta ile Fenerbahçe ile Dinamo Kiev sahada ter dökecek. CBC Sport kanalında yayınlanacak olan maç 23.00’te ekranlarda yer alacak. Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçı öncesinde ise Karabağ-Freiburg maçı 20.45’te ekranlarda yer alacak. Gerçekleşen karşılaşmalar CBC Sport kanalından canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor.

Perşembe

20.45 Karabağ-Freiburg

23.00 Fenerbahçe-Dinamo Kiev

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN