Cedi attı Cleveland farklı kazandı

Cedi attı Cleveland farklı kazandı

NBA’de Cleveland Cavaliers, Orlando Magic’i farklı mağlup etti. Milli basketbolcu Cedi Osman’ın yıldızlaştığı mücadelenin ardından Cavaliers bu sezon 51’inci galibiyetine ulaştı.

NBA’de normal sezona 5 maçla devam edilirken milli basketbolcu Cedi Osman uzun bir aradan sonra bol sayılı bir maç geçirdi. Doğu Konferansı’nda 4.sırada yer alan ve play-off’ları garantileyen Cleveland Cavaliers, konuk olduğu Orlando Magic’i 118-94’lük skorla mağlup etti.

Ligdeki 51.galibiyetini ulaşan Cleveland Cavaliers’ta 19 sayı, 5 ribaunt ve 4 asistle oynayan milli basketbolcu Cedi Osman galibiyette önemli rol oynadı. Konuk ekipte Danny Green 21 sayı, 3 asist, Isaiah Mobly 18 sayı, 4 ribaunt, Mamadi Diakite de 13 sayı ve 8 ribaund ile katkı verdi. Toplamda 46.mağlubiyetini alan Orlando Magic’te ise Jalen Suggs’un 22 sayı, 5 ribaundu ve Bol Bol’un 18 sayı ve 8 ribaundu yeterli olmadı.

Gecenin bir diğer maçında Doğu Konferansı play-off mücadelesi veren Miami Heat deplasmanda konferans üçüncüsü Philedelphia 76ers’i 129-101’lik skorla yendi ve galibiyet sayısını 43’e çıkardı.

Üst üste 3.maçını da kazanan Miami’de Tyler Herro ve Jimmy Butler 24’er, Max Strus ve Bam Adebayo da 14’er sayıyla oynadı. Bu sezonki 28.mağlubiyetini alan Philedelphia’da ise Joel Embiid’in 21. James Harden’ın 14, Tobias Harris’in de 11 sayısı mağlubiyeti engelleyemedi.

Ev sahibi ekipte 10 dakika parkede kalan milli basketbolcu Furkan Korkmaz da 8 sayı ve 3 ribaunt ile karşılaşmayı tamamladı. Gecenin diğer maçında San Antonio Spurs sahasında Portlan Trail Blazers’i 129-127 mağlup etti.

Spurs’te Keita Bates-Diop 25, Julian Champagnie 24, Keldon Johnson 24, Zach Collins 21 sayı 10 ribauntla maçı tamamladı. Konuk ekip Portlan’da Drew Eubanks’ın 23 sayısı ve Jeenathan Williams’ın 16 sayısı galibiyete yetmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN