Cedric Bakambu, İspanya yolcusu

Cedric Bakambu, İspanya yolcusu

Trendyol Süper Lig'nde zirve yarışı veren Galatasaray, Sacha Boey ve Angelino'nun ardından bir isimle daha yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Cimbom'un yedek golcüsü Cedric Bakambu'ya, İspanya LaLiga ekibi Real Betis'ten teklif var.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile birlikte amansız bir şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, ara transfer döneminde kadrosuna sadece Berkan Kutlu'yu kattı. Sacha Boey ve Angelino gibi yıldız isimlerle de yollarını ayıran Cimbom, bir isimden daha bonservis geliri elde etmek amacında.

Foot Mercato'nun haberine göre; İspanya LaLiga ekiplerinden Real Betis, Cedric Bakambu transferi için Galatasaray ile görüşme halinde. Galatasaray, Betis'in yaptığı ilk teklifi reddetti. Ancak Bakambu, İspanya'ya gitmeye sıcak bakıyor. Galatasaray, oyuncunun satışından gelir elde etmeyi planlıyor.

Bu sezon Galatasaray formasını 10 kez terleten Cedric Bakambu, 2 kez gol sevinci yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN