Cimbom’da Mert seferberliği

Cimbom’da Mert seferberliği

Galatasaray, Kaan Ayhan transferinin ardından Mert Müldür için de Sassuolo ile pazarlıklara devam ediyor. Sarı-Kırmızılı ekip, Türkiye’de forma giymeye sıcak bakmayan milli oyuncuyu ikna etmek için çaba harcarken İtalyan kulübüyle anlaşma zemini sağladı.

Okan Buruk’un bu sezon 8+3 kuralında elinin zorlanması nedeniyle yerli oyunculara yönelen Galatasaray, ilk olarak Sassuolo’dan Kaan Ayhan’ı renklerine bağladı. Sarı-Kırmızılı ekip, Victor Nelsson’da olduğu gibi Sacha Boey’e de şimdiden alternatif aramaya başlarken Mert Müldür için temaslarını sıklaştırdı.

Sakatlığı nedeniyle bu sezonun ilk yarısını kaçıran milli futbolcu için kıran kırana pazarlık yapan Sarı-Kırmızılıların Sassuolo’yla büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi. Galatasaray’da sıra Sassuolo’dan sonra Mert Müldür’ü ikna etmeye geldi. Geçen sezon Bayern Münih ve Arsenal gibi devlerin ilgisini çeken Mert Müldür’ün 23 yaşında Türkiye’de oynamaya sıcak bakmadığı öğrenildi.

23 yaşındaki sağ bekin Türkiye’deki temsilcisi Özgür Dobruca, Sarı-Kırmızılıların transfer teklifini Radyospor’da açıkladı. Galatasaray’ın Mert Müldür için transfer teklifi yaptığını belirten temsilci “Galatasaray, Mert Müldür için teklif yaptı. Sassuolo da çözüm arıyor. Mert Müldür ise bu dönemde Türkiye’ye gitmeye sıcak bakmıyor” ifadelerini kullandı.Marcao’nun satışı gibi Victor Nelsson ve Sacha Boey’in yükselen değerlerini örnek gösterecek olan Sarı-Kırmızılılar, Galatasaray’ın iyi bir vitrin olduğunun altını çizerek ikna etmek istiyor.

Yönetim, Kaan gibi Mert Müldür’ü de renklerine bağlayarak hem sağ hem sol bek hem de stoper rotasyonunu genişletmenin yanında yerli kuralında da elini rahatlatmak istiyor. 23 yaşındaki sağ bek bu sezon Sassuolo’da 3 maçta forma şansı buldu ve toplam 53 dakika sahada kaldı. Serie A ekibinin genç savunmacısının sözleşmesi 30 Haziran 2024’te sona erecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN