Cimbom’da yedek güç Zaniolo

Cimbom’da yedek güç Zaniolo

Spor Toto Süper Lig’de haftayı bay geçen Galatasaray’da Kayserispor maçının hazırlıkları devam ediyor. Teknik heyet, savunma yardımında yetersiz kalan Nicolo Zaniolo’yu yedek güç olarak kullanmaya hazırlanırken Milot Rashica, sağ kanatta formaya en yakın isim konumunda.

Süper Lig’de haftayı bay geçmesine karşın çarşamba günkü Medipol Başakşehir maçından sonra takımına sadece 1 gün izin veren Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, yaptırdığı son antrenmanlarda takım savunmasına ağırlık veriyor. Taktik idmanlarında ön alanda pres çalışmaları yaptıran Buruk’un en çok üzerinde durduğu noktalardan biri, kanatlardaki oyuncuların beklere yardım etmesi.

Buruk’un, bu yönden zayıf gördüğü Nicolo Zaniolo’yu 14 Nisan Cuma günü oynanacak Yukatel Kayserispor maçında yedek oturtup, Milot Rashica’ya ilk 11’de görev vermeyi planladığı öğrenildi. Süper Lig’deki 3 maçta da yedek soyunan Zaniolo, sadece kupadaki Başakşehir karşılaşmasında ilk 11’de sahaya çıkmıştı. Zaniolo’nun fiziki açıdan henüz beklenen düzeye gelmemesi nedeniyle teknik heyet İtalyan yıldızı yedek güç olarak kullanmaya hazırlanıyor.

Öte yandan Nicolo Zaniolo için 15 milyon euro bonservis ödeyecek olan Galatasaray, sözleşmeye performansa bağlı bonus maddeleri koymuştu. Sarı-Kırmızılı ekip, Ziraat Türkiye Kupası’nın kazanılması halinde Roma’ya 789 bin euro ek ödeme yapılacaktı. Kupada Başakşehir’e elenen Sarı-Kırmızılı kulüp için bu sezon böyle bir ihtimal kalmadı. Ancak Zaniolo, Galatasaray’da kaldığı sürece bu madde geçerli olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN