Cimbom’dan Paredes operasyonu

Cimbom’dan Paredes operasyonu

Süper Lig’de şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray, gelecek sezonun kadro planlamasına başladı. Paris Saint-Germain’in gözden çıkardığı Leandro Paredes’i listesine ekleyen Sarı-Kırmızılı yönetim, Arjantinli orta sahayı kadrosuna dahil etmek için düğmeye bastı.

Spor Toto Süper Lig’i şampiyonlukla noktalayan Galatasaray’da gelecek sezonun kadro planlaması da başladı. Orta sahaya bir takviye yapmak isteyen Cimbom, geçen yaz satın alma opsiyonuyla Juventus’a kiralanan Leandro Paredes’i listesine dahil etmişti. PSG’nin kadrosunda yer bulamayan Paredes, satın alma opsiyonlu olarak sezon başında İtalya ekiplerinden Juventus’a kiralanmıştı.

Juventus, Arjantinli yıldızın satın alma opsiyonunu kullanmamaya karar verdi. Paredes, Paris Saint-Germain’in ise yeni sezon planlamasında yer almıyor. PSG, sözleşmesinin son yılına girecek olan oyuncuyu bonservisiyle göndermek istiyor.

Ligde şampiyonluk hedefine ulaşan Galatasaray ise Şampiyonlar Ligi gruplarına kalabilmek için transferde elini çabuk tutmak istiyor. L’Equipe’de yer alan habere göre; Sarı-Kırmızılı ekip, Arjantinli orta saha için devrede. Yıldız oyuncu için şu anda sadece Galatasaray’ın ilgilendiği aktarılırken, Icardi’den olumlu referans alan Paredes’in de bu transfere sıcak baktığı öğrenildi. Oyuncunun bu kararında Icardi’nin dışında, Galatasaray’ın yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek olmasının etkili olduğu aktarıldı.

28 yaşındaki oyuncu yeni sezonda Galatasaray’ın elemeleri geçip, gruplara kalmasında yardımcı olmak istiyor. Bonservisi Paris Saint Germain’de olan Leandro Paredes, bu sezon Juventus formasıyla toplam 39 maça çıkarken, 1 gol 2 asistlik performans gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN