Cimbom’dan tecrübe hamlesi

Cimbom’dan tecrübe hamlesi

Galatasaray, Kayserispor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürürken iç transfer operasyonuna da başladı. Sarı-Kırmızılı ekip, tecrübeli yıldızları Dries Mertens ve Bafetimbi Gomis’i birer yıl daha takımda tutmak için harekete geçerken teknik heyet söz konusu hamleye onay verdi.

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Kayserispor’u ağırlayacak Galatasaray’da iç transfer çalışmaları sürüyor. Galatasaray, sözleşmesi sezon sonunda bitecek Dries Mertens’i takımda tutmak istiyor. Belçikalı oyuncunun kontratındaki opsiyonun devreye girmesi için 4 maçta forma giymesi gerekiyor.

Tecrübeli oyuncunun sakatlık yaşamaması halinde Kayserispor, Alanyaspor, Karagümrük ve Beşiktaş maçlarına ilk 11’de başlayacağı ve opsiyonun devreye gireceği ifade edildi.

Ek olarak teknik heyet ve yönetimin Belçikalı oyuncunun performansından memnun olduğu ve Mertens’le yola devam etmek istedikleri aktarıldı. Bu sezon Galatasaray formasıyla 24 maçta süre alan Dries Mertens, 6 gol ve 3 asist kaydetti. Kariyerinde daha önce Anderlecht, Gent, AGOVV, Utrecht, PSV ve Napoli formalarını giyen Mertens, sezon başında Galatasaray’a transfer olmuştu.

Sarı-Kırmızılı ekipte bir başka tecrübeli isim Bafetimbi Gomis’in de geleceği masaya yatırılacak. Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 37 yaşındaki Bafetimbi Gomis, bir sene daha kalmak istiyor. Al-Hilal’den devre arasında Cimbom’a gelen ve beklentilerin üzerinde bir performans sergileyen Fransız oyuncunun, futbola veda etmek veya başka bir takıma gitmek gibi bir düşüncesinin olmadığı öğrenildi.

Teknik direktör Okan Buruk’un uygun mali şartlarda Gomis’i, en kötü olasılıkla üçüncü forvet olarak değerlendirebileceği kaydedildi. Gomis, bu sezon ligde 8, kupada ise 2 gol kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN