Dele Alli Beşiktaş'ta hayal kırıklığı yarattı

Dele Alli Beşiktaş'ta hayal kırıklığı yarattı

Beşiktaş'ın iyi oynamadığı ve Trabzonspor'la 2-2 berabere kaldığı maçtan sonra taraftarlardan tepkiler yükseldi. Valerien Ismael'i istifaya davet eden Beşiktaş taraftarı, yıldız oyuncusuna da oyundan çıkarken tepki gösterdi.

Sahasında son şampiyon Trabzonspor'u konuk eden Beşiktaş, oyun olarak iyi bir görüntü vermedi. Süper Lig'in son iki şampiyonunun karşı karşıya geldiği maçtan galibiyet çıkmadı. 65. Dakikada oyundan çıkan Dele Alli, tepkilere maruz kaldı.

ALLİ 1 GOL ATABİLMİŞTİ

Dele Alli'nin performansını beğenmeyen taraftar, oyundan çıkarken yıldız oyuncuyu ıslıkladı. Sezon başında büyük beklentilerle transfer edilen İngiliz oyuncu, beklenen performansı gösteremedi. Beşiktaş formasıyla Ankaragücü deplasmanında gol atan yıldız orta saha, o günden sonra takıma katkı sağlayamadı.

Dele Alli bekleneni veremedi

FENERBAHÇE DERBİSİNDE DE SAHADAYDI

Fenerbahçe maçında da ilk 11 başlayan Dele Alli, o maçta da takıma etki edememişti. Gedson Fernandes'in oynamasının gerektiğini düşünen taraftarlar sosyal medya üzerinden " Sahada yürüyor, istenilen seviyede değil" eleştirilerini yaptı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN