Derbiye damga vuran Redmond'ın arkadaşına attığı mesaj ortaya çıktı! Her şeyi bir bir anlatmış: Gol atıp...

Derbiye damga vuran Redmond'ın arkadaşına attığı mesaj ortaya çıktı! Her şeyi bir bir anlatmış: Gol atıp...

Dün akşam deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-4 ile geçen Beşiktaş tarihi bir zafere imza attı. Oyuna sonradan dahil olarak siyah-beyazlı ekibe zaferi getiren isim olan İngiliz orta saha oyuncusu Nathan Redmond'ın derbiden saatler önce arkadaşına attığı mesaj herkesi şaşırttı.

Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olan Beşiktaş, Fenerbahçe'yi 1-0 yenik duruma düşmesine ve 51. dakikada 10 kişi kalmasına rağmen rakibini 2-4 mağlup ederek tarihi bir zafere imza attı. Karşılaşmaya, ikinci yarıda dahil olan İngiliz hücum oyuncusu Nathan Redmond damga vururken İngiliz oyuncunun maçtan önce arkadaşına attığı mesaj herkesi şaşırttı.

Sezon başında İngiliz ekibi Southampton'dan kiralık olarak Beşiktaş'ta transfer olan 29 yaşındaki İngiliz hücum oyuncusu Nathan Redmond, Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle beraber gösterdiği performansla parmak ısırttı.

OYUNA SONRADAN GİRDİ MAÇA DAMGA VURDU

Son olarak 26 Şubat'ta oynanan ve 0-0 sona eren Antalyaspor karşılaşmasında ilk 11'de başlayarak 90 dakika forma şansı bulan İngiliz hücum oyuncusu sonraki karşılaşmalarda 90 dakika forma şansı bulamadı.

Ankaragücü karşılaşmasında 84 dakika forma şansı bulan golcü futbolcu, Başakşehir müsabakasında 70 dakika sahada kaldı. İstanbulspor karşılaşmasında ise 63. dakikada oyuna dahil olarak 27 dakika sahada kalan İngiliz golcü, dün akşam ise yedek soyundu. İkinci yarıda karşılaşmaya dahil olarak Beşiktaş'a tarihi zaferi getiren isim olan Redmond, 1 gol 3 asistlik skor katkısıyla maça damga vurdu.

6696860.jpg

Karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımda bulunan İngiliz golcü, maçın başlamasına saatler kala arkadaşına attığı mesajı yayınladı. İngiliz golcünün arkadaşına attığı mesajda yazdıkları herkesi şaşırttı.,

"BURADA GOL ATIP TARİH YAZACAĞIM"

46. dakikada Amir Hadziahmetovic'in yerine oyuna girerek maça damga vuran Nathan Redmond, arkadaşına attığı mesajda "Yine yedek kulübesindeyim ama burada gol atıp tarih yazacağım" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN