Dev derbide muhtemel 11'ler belli oldu

Dev derbide muhtemel 11'ler belli oldu

Süper Lig'in 28. haftasında Fernando Santos'un ekibi Beşiktaş ile Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray karşı karşıya geliyor. Hakem Halil Umut Meler'in düdük çalacağı karşılaşmada muhtemel 11'ler belli oldu.

Trendyol Süper Lig'de dev derbi için nefesler tutuldu. Ligde dördüncü sırada olan Beşiktaş, 28. hafta maçında lider Galatasaray'ı ağırlayacak. Tüpraş Stadyumu'nda yapılacak maç, saat 19.00'da başlayacak.

NTV Spor'da yer alan habere göre, zirve yarışından uzak kalan Siyah beyazlılar, sezonu bitirebileceği en iyi noktada tamamlamak istiyor.

BEŞİKTAŞ'TA YENİLMEZLİK SERİSİ

Beşiktaş, tüm kulvarlarda oynadığı son 6 müsabakada mağlup olmadı.

Teknik direktör Fernando Santos yönetiminde ilk derbisine çıkacak Siyah beyazlılar, son 4 resmi maçında ise kalesinde gol görmedi.

4 İSİM EKSİK

Beşiktaş'ta Gedson Fernandes ve Bakhtiyor Zaynutdinov cezaları sebebiyle derbide forma giyemeyecek.

Alex Oxlade-Chamberlain ve Tayfur Bingöl'ün ise tedavileri sürüyor.

Üst üste hem Avrupa'ya hem de kupaya veda eden Galatasaray ise odağını lige çevirmiş durumda.

Beşiktaş'ı deplasmanda en son 2015'de yenebilen Sarı kırmızılılar, Dolmabahçe'deki galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor.

GALATASARAY'DA 4 EKSİK

Tedavileri süren Aurier ve Ziyech'in yanı sıra, kemik ödemi nedeniyle son antrenmana katılmayan Zaha ve Karagümrük maçından sonra Okan Buruk'la yaşadığı diyalog yüzünden kadroya alınmayan Oliveira, karşılaşmada forma giymeyecekler.

BAŞARILI DERBİ GRAFİĞİNİ SÜRDÜRMEYE ÇALIŞACAK

Süper Lig'de 15 maçlık yenilmezlik ve 8 maçlık da galibiyet serisine sahip Galatasaray, Okan Buruk yönetimindeki başarılı derbi grafiğini de sürdürme hedefinde.

50 yaşındaki teknik adam, sarı kırmızılı ekibin başında Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a karşı 10 müsabakaya çıktı.

Buruk, bu karşılaşmalarda 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Colley, Masuaku, Salih, Al Musrati, Rashica, Muci, Cenk, Semih

Galatasaray: Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Tüpraş Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Derbide 1914 Galatasaray taraftarı da tribünde yerini alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN