Dev derbiye saatler kala! Fenerbahçe üç futbolcuyu kadro dışı bıraktı: İsmail Kartal'dan radikal karar...

Dev derbiye saatler kala! Fenerbahçe üç futbolcuyu kadro dışı bıraktı: İsmail Kartal'dan radikal karar...

Bu akşam Kadıköy'de Beşiktaş'ı konuk edecek Fenerbahçe, dev derbiye saatler kala üç futbolcuyu kadro dışı bıraktı. İsmail Kartal'ın bu kararı sarı-lacivertli camiada şaşkınlık yarattı.

Süper Lig'in 34. hafta karşılaşmasında bu akşam evinde ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek Fenerbahçe'de İsmail Kartal, dev derbiye saatler kala üç ismi kadro dışı bıraktı. Tecrübeli teknik adamın bu kararı sarı-lacivertli camiada büyük şaşkınlık yarattı.

Dün akşam lider Galatasaray'ın Adana Demirspor deplasmanından galibiyetle dönmesiyle sarı-kırmızılı ezeli rakibinin 7 puan gerisine düşen Fenerbahçe, bu akşam evinde Beşiktaş'ı konuk edecek. Siyah-beyazlı ezeli rakibini mağlup ederek şampiyonluk şansını sürdürmek isteyen Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Kanarya, dev derbiye saatler kala üç ismini kadro dışı bıraktı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Bu akşam evinde Beşiktaş'ı konuk edecek Fenerbahçe'de Miha Zajc, Serdar Aziz ve Leonardo Bonucci, karşılaşmanın kadrosuna alınmadı.

Kanarya'nın tecrübeli teknik adamı İsmail Kartal'ın bu kararı sarı-lacivertli camiada büyük şaşkınlık yarattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN