Devler Ligi'nde müthiş maçlar: Barcelona'nın konuğu PSG

Devler Ligi'nde müthiş maçlar: Barcelona'nın konuğu PSG

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçlarının heyecanı başlıyor. Gecenin merakla beklenen maçlarında Barcelona, sahasında PSG'yi konuk ederken; Atletico Madrid ise Borussia Dortmund deplasmanına konuk oluyor.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçlarının heyecanı başlıyor. Futbolseverler, birbirinden önemli iki maçın heyecanını yaşayacak.

Barcelona - PSG maçı şifresiz mi, ne zaman ve saat kaçta? UEFA Şampiyonlar Ligi Barcelona - PSG rövanş maçı hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Gecenin merakla beklenen maçında Barcelona, sahasında PSG'yi konuk edecek. Fransa deplasmanından 3-2'lik zaferle dönen İspanya temsilcisi, Camp Nou'da oynanacak mücadeleden galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapacak. PSG ise Kylian Mbappe'nin son sezonunda yarı finale yükselmeyi amaçlıyor.

Barcelona - PSG karşılaşması 16 Nisan Salı günü saat 22.00’da başlayacak. Karşılaşma Exxen platformu üzerinden canlı yayınlanacak.

Borussia Dortmund-Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? - Son Dakika Spor Haberleri | NTV Spor&Skor

Gecenin diğer maçında Borussia Dortmund, sahasında Atletico Madrid ile kozlarını paylaşacak. İspanya'da oynanan ilk maçı 2-1 kazanan Atletico, deplasmanda skor avantajını kullanmaya çalışacak. Almanya Bundesliga'da hayal kırıklığı yaşayan Borussia Dortmund ise rakibini eleyerek önemli bir sürprize imza atmak isteyecek. Saat 22.00'da başlayacak mücadele TV8,5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN