Domenec Torrent Galatasaray tarihine geçti

Domenec Torrent Galatasaray tarihine geçti

Son olarak Kayserispor'la 1-1 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent tarihe geçti. İspanyol hoca, sarı-kırmızılı takımın başında ilk 5 maçını da kazanamayan tarihteki ilk antrenör oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında sahasında karşılaştığı Yukatel Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Domenec Torrent yönetimindeki Galatasaray, 2022 yılında henüz resmi maç kazanamadı.

OPTA'nın verilerine göre Domenec Torrent, Spor Toto Süper Lig tarihinde Galatasaray'ın çıktığı ilk beş maçta galibiyet alamayan ilk teknik direktör oldu.

Sarı-kırmızılı takım, İspanyol teknik adam idaresinde ligde oynadığı karşılaşmalardan 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik yaşadı.

Galatasaray, Torrent yönetiminde Atakaş Hatayspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor maçlarını kaybederken, Aytemiz Alanyaspor ve Yukatel Kayserispor ile berabere kaldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN