Okan Buruk'tan Galatasaray açıklaması

Okan Buruk'tan Galatasaray açıklaması

Teknik Direktör Okan Buruk, Süper Lig'de tarihinin en kötü dönemini geçiren Galatasaray'ın bu durumda olmayı hak etmediğini ve görev verilmesi durumunda hazır olduğunu söyledi.

Galatasaray'da art arda alınan başarısız sonuçların ardından Torrent'in geleceği tartışılıyor. Teknik Direktör Okan Buruk, Galatasaray'daki kötü gidişat sonrası ilk defa açıklama yaptı.

Tarihinin en başarısız sezonunu yaşayan Galatasaray'da, Torrent'in geleceği tartışılırken TV 100'e konuşan Okan Buruk, "Galatasaray bu durumu hak etmiyor. Galatasaray ile kimse alay edemez." dedi.

Görev verilmesi durumunda hazır olduğunun altını çizen Buruk, "Görev verildiği takdirde bu yükün altına girmeye hazırım. Haber bekliyorum. Oğlum da Galatasaray'a gitmemi çok istiyor." ifadelerini kullandı.

Okan Buruk, son olarak Medipol Başakşehir'i çalıştırmış ve turuncu lacivertli ekiple şampiyonluk yaşamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN