Okan Buruk'tan Galatasaray'a yeşil ışık: Yaşayacağım en büyük mutluluk olur

Okan Buruk'tan Galatasaray'a yeşil ışık: Yaşayacağım en büyük mutluluk olur

Süper Lig'de son olarak Başakşehir'i çalıştıran Okan Buruk, Galatasaray'da görev almak istediğini açıklayarak ''Bu saatten sonra yaşayacağım en büyük mutluluk da Galatasaray teknik direktörlüğü olur'' dedi.

Spor Toto Süper Lig'de son olarak Başakşehir'i çalıştırarak şampiyonluk sevinci yaşayan teknik direktör Okan Buruk, sessizliğini bozdu.

Sabah gazetesi Spor Müdürü Murat Özbostan'a konuşan Buruk, Galatasaray'da teknik direktör olarak görev almak istediğini açıkladı.

"YAŞAYACAĞIM EN BÜYÜK MUTLULUK GALATASARAY TEKNİK DİREKTÖRLÜĞÜ OLUR"

Sarı-Kırmızılı camiada görev alması halinde büyük mutluluk yaşayacağını belirten 48 yaşındaki teknik adam şunları söyledi:

''Galatasaray altyapısından yetişmiş, o formaya uzun yıllar hizmet etmiş ve büyük başarılar elde etmiş bir futbolcu olarak, teknik adamlık kariyerimde de ismimin Galatasaray için geçmesi mutluluk verici. Ben o tesislere 11 yaşında girdim, 18 sene oynadım. Sonra İtalya maceram oldu. Gittim, geldim. 2008'de şampiyon olarak ayrıldım. Bu saatten sonra yaşayacağım en büyük mutluluk da Galatasaray teknik direktörlüğü olur.

GALATASARAY'IN GELECEĞİ İÇİN ADIM ATMAKTAN MUTLULUK DUYARIM

Bir seçim süreci var. Adayların kimi tercih edeceği belli değil ama adımın geçmesi güzel. Bana da hem sokakta hem sosyal medya üzerinden taraftarların büyük bir desteği, ilgisi var. Bunun için de böyle bir görev verilirse Galatasaray'ın geleceği için adımlar atmaktan, maddi-manevi bir şey düşünmeden hizmet etmekten mutluluk duyarım."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN