Dries Mertens: "Motiveydik ve kazandık"

Dries Mertens: "Motiveydik ve kazandık"

Trendyol Süper Lig'in 3'üncü haftasında deplasmanda Gaziantep FK'yı 3-0 mağlup eden Galatasaray'da Dries Mertens ve Kerem Demirbay karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi maratonundan çıktıklarını belirten tecrübeli on numara Mertens "İyi bir maçtı. Şampiyonlar Ligi maçı oynadıktan sonra kazandık. Milli takımlara gidişler olacak, motiveydik ve kazandık. Şampiyonlar Ligi'nde neler olacağını göreceğiz. Güzel bir lig. Türkiye'ye çok iyi oyuncular geldi, ligin kalitesi çok yükseldi. Hazırlanacağız ve Kopenhag ile ilk maça çıkacağız" şeklinde konuştu.

Deplasmanda galibiyet aldıkları için mutlu olduğunu söyleyen Kerem Demirbay "Ofsayttan 2 golümüzü vermediler. Deplasmanda 3 gol attık. Gaziantep'te çok iyi oynadık, çok mutluyum. Galatasaray'a yeni geldim. Lucas Torreira ile çok iyi anlaşıyorum. Nando, Apo orada iyi bir birliktelik sağladım. Maçta çok rahatım. Arkadaşlarıma ısındım. Bana çok yardım ettiler" dedi.

kerem-d.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN