Dursun Özbek canlı yayında gazeteciyi azarladı! 'Ben sandıkları mı saydım?'

Dursun Özbek canlı yayında gazeteciyi azarladı! 'Ben sandıkları mı saydım?'

Bugün yapılacak seçimde Süheyl Batum ile başkanlık mücadelesi verecek olan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, canlı yayında kendisine sorulan soruya sert bir dille yanıt vererek dikkatleri üzerine çekti.

Süper Lig'de yarın sezonun son maçında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, bugün yeni başkanını seçecek. Sarı-kırmızılı ekibin mevcut başkanı Dursun Özbek, başkanlık için Süheyl Batum ile yarışacak. Başkan Özbek, seçim hakkında kendisine soru soran gazeteciyi canlı yayında azarlayarak özellikle sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini topladı.

Yarın akşam Konyaspor deplasmanında Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, bugün yeni başkanını seçecek.

Süheyl Batum ile başkanlık için yarışacak olan sarı-kırmızılı ekibin mevcut başkanı Dursun Özbek, TRT Spor muhabiri Tibet Töre'nin "Size atılacak oy sayısıyla ilgili bir beklentiniz var mı?" sorusunu canlı yayında sert bir dille yanıtladı.

Özbek, kendisine yöneltilen bu soruya "Ben sandıkları mı saydım beyefendi?" şeklinde yanıt verdi. Özbek'in canlı yayında kendisine sorulan soruya sert bir dille yanıt vermesi sosyal medyada gündem olurken çok sayıda etkileşim aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN