Dursun Özbek Galatasaray'ı 'dolandıran' menajerle masaya oturdu! 6 milyon euro + Bodrum'da villa yetmedi

Dursun Özbek Galatasaray'ı 'dolandıran' menajerle masaya oturdu! 6 milyon euro + Bodrum'da villa yetmedi

Özellikle Mustafa Cengiz döneminde Galatasaray'ın içinde olan ve o dönem Sarı Kırmızılı kulüpten 6 milyon euro + Bodrum'da villa aldığı iddia edilen menajerin milli futbolcu için Dursun Özbek'le görüşmelere başladığı belirtildi.

Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa'yı deplasmanda 4-3 yenen Galatasaray bir yandan mutlu sona ulaşmak için yoğun çaba sarfederken, diğer yandan Sarı Kırmızılı yöneticilerin alttan alta transfer görüşmelerini başlattığı bildirildi. İşte detaylar...

Sezon mutlu bitirmek isteyen Cimbom, gelecek sezonunda planlamalarını yapıyor. Bu kapsamında Galatasaray flaş hamlelere imza atmak istiyor.

GALATASARAY'DAN OĞUZ AYDIN'A KANCA

Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılar, Süper Lig'de dikkat çeken bir ismi gündeme aldı. Cimbom, bu sezon adeta Alanyaspor'u sırtlayan Oğuz Aydın'a kanca attı.

OĞUZ AYDIN'I BİZE GETİR D'AVİLA

Teknik Direktör Okan Buruk'un kadrosunda görmeyi çok istediği 23 yaşındaki sol kanatın menajeriyle kısa süre içerisinde temasa geçileceği bildirildi.

oguz-aydin-galatasaray.jpg

Özellikle son haftalarda yakaladığı çıkışla dikkat çeken ve son 5 maçta 5 golü bulunan Oğuz, bu sezon 28 maçta 8 gol, 4 asistle oynadı. Oğuz Aydın Çağdaş Atan döneminde Alanyaspor'a transfer olmuştu.

GALATASARAY'DAN BÜYÜK PARALAR KAZANMIŞTI

Daha önce Garry Rodrigues, Kostas Mitroğlou, Etebo, Onyekuru, Emre Kılınç, Badou Ndiaye gibi transferlere imza atan ve Galatasaray'dan 6 milyon euro'luk menajerlik komisyonu kazanmanın yanı sıra bir de Bodrum'dan villa aldığı iddia edilen D'Avila'nın yeniden Sarı Kırmızılı yönetimle ilişkilerini sıcak tutmak istediği öğrenilirken, Okan Buruk'un da Oğuz için olumlu rapor verdiği bildirildi. D'Avila hakkında o dönemde 'Galatasaray'ı dolandırdı' söylentileri kulaktan kulağa dolaşırken, kulübün eski scout şeflerinden Mahmut Alpaslan'ın, D'Avila için 'Galatasaray'ın üzerinden eli çek' tepkisi oldukça dikkat çekmişti.

GALATASARAY'DA FLAŞ ZANİOLO GELİŞMESİ

Galatasaray’da, sezon başında Aston Villa’ya kiralanan ve Premier Lig ekibinin opsiyonunu kullanmayı düşünmediği Zaniolo’nun yeni sezondaki adresi belli oluyor.

zaniolo.jpg

İtalyan futbolcuya ülkesinden başta Juventus ve Milan olmak üzere bazı teklifler olduğu öğrenildi. Lazio’nun da yine Zaniolo için istekli olduğu bildirildi.

20 MİLYON EURO'YU GETİREN ZANİOLO'YU GÖTÜRÜR

Galatasaray’ın, Zaniolo’yu 20 milyon eurodan aşağı bir rakama satmayı düşünmediği belirtildi. Özellikle genç futbolcunun Avrupa Şampiyonası’nda piyasa yapabileceği belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN