Dursun Özbek resmen çıldırdı! Galatasaray'dan 91 milyon euroluk transfer operasyonu: Dünya yıldızları imzayı atacak...

Dursun Özbek resmen çıldırdı! Galatasaray'dan 91 milyon euroluk transfer operasyonu: Dünya yıldızları imzayı atacak...

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atmayı hedefleyen Galatasaray, 91 milyon euroluk transfer operasyonu için kolları sıvadı.

Süper Lig'de üst üste ikinci şampiyonluğunu kazanarak şampiyonluk sayısını 24'e yükselten Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atabilecek iddialı bir takım kurmayı planlıyor. Bu hedef doğrultusunda transfer planlamasını yapan sarı-kırmızılı ekip, 91 milyon euroluk transfer operasyonu için kolları sıvadı.

Yeni sezonda 5. yıldızı takmayı ve Avrupa'da başarı kazanmayı hedefleyen Galatasaray, dünya yıldızlarını kadrosuna katmak için harekete geçti. Aslan, 91 milyon euroluk transfer operasyonu için düğmeye bastı.

Fotomaç'ın haberine göre; Aslan, daha öncede kadrosuna katmak için uğraştığı Dybala'yı yeniden gündeme aldı. Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan Arjantinli süper yıldızın sözleşmesinde "İtalya dışındaki takımlara 12 milyon euro'ya serbest kalır" maddesi bulunuyor.

Hücum hattındaki kaliteyi artırmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekibin ayrıca Fransız ekibi Monaco formasını terleten Ben Yedder'i de kadrosuna katmak için harekete geçtiği öne sürüldü. Monaco ile sözleşmesi sona eren golcü oyuncunun güncel piyasa değerinin 10 milyon euro olduğu öğrenildi.

Aslan'ın transfer harekatı bununla da sınırlı kalmayacak. Orta saha ve savunma hattını da güçlendirmeyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, Varane, Casemiro ve İlkay Gündoğan'a da kancayı taktı. United ile yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılan Varane'nin güncel piyasa değerinin 20 milyon euro olduğu öğrenildi.

Varane ile takım arkadaşı olan Casemiro'nun güncel piyasa değerinin 20 milyon olduğu öğrenilirken Barcelona formasını terleten İlkay Gündoğan'ın güncel piyasa değerinin de 16 milyon euro olduğu kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN