Dursun Özbek Ünal Karaman'ın 250 bin euro'luk yıldızını Galatasaray'a getiriyor hem de Ziyech'in yerine!

Dursun Özbek Ünal Karaman'ın 250 bin euro'luk yıldızını Galatasaray'a getiriyor hem de Ziyech'in yerine!

Alacaklarının geç ödenmesi sebebiyle takımda kriz çıkaran ve Sarı Kırmızılı yönetim tarafından 'kendine takım bul' denen Hakim Ziyech'in yerini doldurmak isteyen Dursun Özbek'in, 2019 yılında Ünal Karaman'ın 250 bin euro'ya Marsilya'dan Trabzonspor'a transfer ettiği milli yıldızla görüşmelere başladığı ifade edildi.

Kariyerinde daha önce Marsilya, Clermont, Trabzonspor ve Ç.Rizespor formaları giymesine rağmen Adana Demirspor'da patlama yapan Yusuf Sarı için Beşiktaş'tan sonra Galatasaray devreye girdi.

BATUHAN KARADENİZ YUSUF SARI BEŞİKTAŞ'TA İDDİASINDA BULUNMUŞTU

Akdeniz ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Yusuf Sarı için Beşiktaş yönetiminin yoğun bir isteği bulunuyordu. Ancak Adana Demirspor'un yüksek bonservis talebi nedeniyle transferden çekilen siyah-beyazlı ekip, rotasını farklı isimlere yöneltti.

ZİYECH'İN YERİNE YUSUF SARI

Beşiktaş'ın transferden çekilmesiyle birlikte Yusuf Sarı için bir başka Süper Lig devi daha harekete geçti. Fanatik'in haberine göre; Hakim Ziyech'in ayrılması ihtimalinde bir kanat oyuncusu transfer etmek isteyen Galatasaray, Yusuf Sarı'yla ilgileniyor.

Milli oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılı ekip, Adana Demirspor yönetimiyle şimdiden girişimlere başladı. Habere göre Ziyech'in takımdan ayrılma ihtimali ise yarı yarıya olarak belirtildi.

SÖZLEŞMESİ 2025'TE SONA ERİYOR

Bu sezon Adana Demirspor formasıyla toplamda 22 resmi maçta görev yapan Yusuf Sarı, 2 gol ve 9 asistle oynuyor. Piyasa değeri 6.5 milyon Euro olan Yusuf Sarı'nın sözleşmesi 2025 yılında sona erecek.

MONTELLA İLE PATLAMA YAPMIŞTI

Kariyerine Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya'nın altyapısında başlayan Yusuf Sarı, 2019 yılında Trabzonspor ile Türkiye kariyerine başlamıştı. Bordo-mavili ekipte, 3 sezon forma giyen milli futbolcu, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

depophotos-18159223.jpeg

Trabzonspor formasıyla 19/20 sezonunda Türkiye Kupası, 20/21'de Süper Kupa, 21/22'de ise Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Yusuf Sarı, daha sonra Çaykur Rizespor'a gitti. Karadeniz ekibiyle yalnızca yarım sezon geçiren Yusuf Sarı, 22/23 sezonunun başında Adana Demirspor'a transfer oldu.

STİL OLARAK YUNUS AKGÜN VE YUSUF SARI HEMEN HEMEN AYNI

2019 yılında Ünal Karaman'ın çalıştırdığı Trabzonspor'a 250 bin Euro'ya gelen Yusuf Sarı 22 maçta 3 gol 5 asist yapmıştı. Daha önce Adana Demirspor'da gösterdiği performansla Galatasaray camiasına parmak ısırtan Yunus Akgün'ü takıma çağıran ve oyuncuyu Leicester City'e kiralık olarak gönderen Sarı Kırmızılı yönetimin Yusuf Sarı hamlesi şaşırtırken, taraftarların 'O zaman Yunus'u neden gönderdiniz?' serzenişleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN