Ebrar Karakurt kariyer rekorunu kırdı: Rusya'da 'Erik Dalı' sesleri

Milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt'un formasını giydiği Lokomotiv Kaliningrad, Rusya Süper Ligi'nde Moskova ile karşılaştı. Lokomotiv Kaliningrad, Ebrar Karakurt'un 40 sayıyla kariyer rekoru kırdığı maçı 3-1 kazandı. Tribünlerde Karakurt için tezahüratlar yapılırken salonda 'Erik Dalı' sesleri yükseldi. Karakurt sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "Biz her sayımdan sonra erik dalı oynuyoruz Rusya’da. Mesela bugün 40 kere oynadık." ifadelerine yer verdi.

Ebrar Karakurt, Lokomotiv Kaliningrad ile Dinamo Moskova karşılaşmasının yıldızlaşan ismi oldu. Daha önce 34 sayıyla kariyer rekorunu kıran milli voleybolcu, Rusya'daki zorlu müsabakada 40 sayı ile kariyer rekorunu geliştirdi.

Karakurt, haberi sosyal medya hesabından yaptığı, "Selam arkadaşlar ben bugün kariyer rekorumu kırdım" paylaşımıyla duyurdu.

Lokomotiv Kaliningrad, ligin namağlup lideri Dinamo Moskova'yı 25-18, 29-27, 23-25 ve 25-23 sonuçlanan setlerle 3-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından Lokomotiv Kaliningrad tribünlerinde Ebrar Karakurt için tezahüratlar yapıldı. Lokomotiv Kaliningrad taraftarları, her sayısının ardından kariyer rekoru kıran Ebrar Karakurt’la birlikte 'Erik Dalı' oynadı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Karakurt, şu ifadeleri kullandı:

"Biz her sayımdan sonra erik dalı oynuyoruz Rusya’da. Mesela bugün 40 kere oynadık"

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir