Eczacıbaşı Spor Kulübü’nden yeni imaj filmi

Eczacıbaşı Spor Kulübü’nden yeni imaj filmi

Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün Türk kadın voleybolundaki öncü rolünü vurgulayan imaj filmi yayına girdi.

“Başından sonuna #VoleybolunKendisiyiz” mottosuyla yayınlanan filmde, Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün kurulduğu 1960’lardaki imkansızlıklara, önyargılara ve kadın voleyboluna dair umutsuzluğa dikkat çekilerek Kulübün Türk kadın voleybolunun başarılarla dolu yolculuğundaki öncü rolünün altı çiziliyor.

eczacibasi-spor-kulubu-1.jpg

Eczacıbaşı, 60 yıla yakındır kadın voleyboluna kesintisiz destek vererek, Türk kadın voleybolunun ülkemizin en başarılı olduğu branşlardan biri haline gelmesinde ve Türk kadınının sesinin dünyaya duyurulmasında önemli bir rol oynadı. Bu çabanın sonucu olarak Eczacıbaşı Spor Kulübü, kadın voleybolunda dünyanın öncü kulüplerinden olması, binlerce genç kıza voleybol oynama imkânı sunması ve kadınların spor yoluyla güçlenmelerine destek vermeye yönelik çalışmaları nedeniyle, 2018 yılında Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nin (IOC) “Kadınlar ve Spor Dünya Ödülü”ne layık görüldü.

Eczacıbaşı’nın yeni imaj filmi, TBWA İstanbul ve Public Film imzası taşıyor. Türk voleybolunda bir ekol olan ve kurulduğu 1966 yılından bu yana sayısız voleybolcu yetiştiren Eczacıbaşı imaj filminde: “Türk kadın voleybolunun başarılarla dolu yolculuğunun her anının şahidiyiz. 1966’dan bu yana başından sonuna voleybolun kendisiyiz.” mesajı veriyor.

Filmi bu link üzerinden izleyebilirsiniz:

https://www.youtube.com/watch?v=zN3amt0jOIM&feature=youtu.be

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN