Edin Dzeko Ali Koç'un Sportif Direktörü oldu: İki yıldızın transferini bitirdim başkan

Edin Dzeko Ali Koç'un Sportif Direktörü oldu: İki yıldızın transferini bitirdim başkan

Sports Digitale kanalında yaptığı açıklamalarla Fenerbahçe camiasında bir hayli heyecan yaratan Yağız Sabuncuoğlu iki transfer bombası patlattı. İşte Sabuncuoğlu'nun dikkat çeken o istihbaratları...

Fenerbahçe Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen Yağız Sabuncuoğlu 'Sports Digitale' kanalında çok önemli açıklamalarda bulundu. Sarı Lacivertli yöneticilerin ilgilendiği yıldızlara değinen Sabuncuoğlu; Savic, Krunic, Çağlar Söyüncü hakkında çarpıcı ifadeler kullanırken, ünlü yorumcunun 'Dzeko Sportif Direktör gibi çalışıyor' sözleri oldukça dikkat çekti.

İşte Yağız Sabuncuoğlu'nun istihbaratları...

Çağlar Söyüncü İstanbul'a geldi İstanbul'da bir takım işleri vardı özel olarak görüşmelerde bulundu, fakat Çağlar Söyüncü'nün ilk hedefi Atletico Madrid'de oynamak. Oyuncu tarafı 'biz Avrupa'nın en büyük 10-15 kulübü içerisine giren bir takımdayız, buradan ekstra bir takıma gider ve oynayamazsak bu Çağlar'ın kariyerini sekteye uğratır' görüşünde.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ A.MADRİD'DEN AYRILIRSA...

Avrupa Şampiyonasına gideceğimiz için sürekli oynayacak bir takım olabilir. Diego Simeone eğer Çağlar'ı düşünmezse oyuncu Serie A'dan bir teklif aldı, diğer teklif ise Fransa'dan. Simeone Çağlar'ı oynattı fakat iki maçta da büyük talihsizlikler yaşandı. Çağlar Simeone'yle toplantı yapacak eğer ben seni düşünmüyorum derse Çağlar ayrılacak, kal fakat daha az süre vereceğim derse Çağlar yine ayrılacak. Çağlar A.Madrid'den ayrılırsa Avrupa'nın 5 büyük liginden birinde oynayacak.

SAVİC İÇİN DZEKO DEVREDE

Fenerbahçe Savic'e bir resmi teklif yaptı. Savic'in sözleşmesi 6 ay sonra biteceği için Sarı Lacivertli yönetim çok büyük paralar vermek istemiyor. Edin Dzeko Savic'i çok istiyor, tam referans. Dzeko İsmail Kartal'a Savic için aracı oldu. Dzeko şu anda Fenerbahçe'de Sportif Direktör gibi çalışıyor, İsmail Kartal'ın şu anda eli ayağı gibi.

savic-fenerbahce.jpg

KRUNİC İÇİN FARK 3 MİLYON EURO

Rade Krunic konusunda bir sıkıntı yok ama Milan duvarı bir türlü aşılamadı. Milan 6 milyon euro istiyor Fenerbahçe 3 milyon euro veriyor. Celta Vigo istedi fakat Vigo, Jailson'u alınca Krunic'ten vazgeçtiler. Krunic'e bir başka talip olan takım ise Lyon. Pioli son haftalarda Krunic'e şans vermiyor, Milan 6 milyon euro'da ısrar ederse Fenerbahçe alternatif oyunculara yönelecektir. Bilindiği üzere Dzeko, Krunic'le de defalarca konuşmuş tecrübeli orta sahayı Fenerbahçe konusunda ikna etmişti.

SAMET AKAYDIN'A 4 SÜPER LİG KULÜBÜ TALİP

Samet Akaydın'ın Fenerbahçe kariyeri bitti. Montella oyuncusuna 'oynarsan seni milli takıma çağıracağım' garantisi verdi. Süper Lig'den 4 takım Samet Akaydın'ı istiyor bir de Avrupa'dan bir talibi var.

F.KARAGÜMRÜK ZAJC VE EMRE MOR'U İSTİYOR

Zajc ile Başakşehir ve Fatih Karagümrük ilgileniyor. Bu iki kulüp oyuncunun maaşını ödeyebilir mi o konu havada kalıyor. Fatih Karagümrük Emre Mor'u da istiyor fakat Emre geri dönmeyeceğini iletti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN