Emre Akbaba Adana Demirspor'a veda ediyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Emre Akbaba Adana Demirspor'a veda ediyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Son dönemde birçok oyuncusuyla yollarını ayıran Adana Demirspor, milli yıldız Emre Akbaba ile yollarını ayırıyor. Emre Akbaba'nın yeni takımı herkesi şaşırttı.

Kış transfer sezonunda birçok oyuncusuyla vedalaşarak yeniden yapılanmaya giden Adana Demirspor, milli oyuncusu Emre Akbaba ile de yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Milli yıldızın yeni durağı herkesi şaşırttı.

Son dönemde birçok oyuncusuyla vedalaşan Hikmet Karaman yönetimindeki Adana Demirspor'da bir ayrılık kararı daha çıktı. 31 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu, sezon sonunda Akdeniz ekibine veda edecek.

Ajansspor'un haberine göre; 2022-23 sezonu yaz transfer döneminde 500 bin euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'dan ayrılarak Adana Demirspor'a transfer olan milli yıldız, sezon sonunda Adana Demirspor ile yollarını ayıracak.

Adana Demirspor forması altında 61 maçta görev alan Emre Akbaba, bu karşılaşmalarda takımına 15 gol 5 asistlik katkı sundu. Milli yıldızın sezon sonunda bedelsiz olarak Galatasaray'a imza atacağı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN