Emre Belözoğlu Ali Koç ve İsmail Kartal'ın başarısız olmasını istiyor ki kendi Fenerbahçe'ye geri dönsün!

Emre Belözoğlu Ali Koç ve İsmail Kartal'ın başarısız olmasını istiyor ki kendi Fenerbahçe'ye geri dönsün!

BTV kanalında Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu hakkında çok çarpıcı tespitlerde bulunan Ümit Özat, genç teknik adamı hedef alarak 'O hayatta kimseyi sevmez, Emre, Ali Koç ve İsmail Kartal'ın başarısız olmasını istiyor' ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 28.haftasını değerlendiren Ahmet Çakar ile Ümit Özat ikilisi Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu hakkında çok sert ifadeler kullandı. İşte ünlü yorumcuların o ifadeleri...

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu İstanbulspor ile berabere kaldıkları maçın ardından Olimpiu Morutan'ı artık oynatamayacaklarını söyledi.

MOURTAN YAPILAN SÖZLEŞMEDEN DOLAYI...

Emre Belözoğlu'nun "Morutan'ın oynaması durumunda kulübümüzün kaldıramayacağı bir bonservis bedeli var. İki kulüp anlaşmadığı sürece Morutan, ilk 11 oynaması pek mümkün gözükmüyor" açıklaması Romanya'da gündem oldu.

gh6n-ybw0aa8udm.jpg

IORDANESCU MORUTAN İÇİN TÜRKİYE'YE GELEBİLİR

Rumen basınından Gazeta Sporturilor'un haberine göre; bu gelişme sonrası milli takım teknik direktörü Edward Iordanescu'nun Türkiye'ye gelebileceği öne sürüldü. Haberin detaylarında Iordanescu'nun EURO 2024 öncesi çok sayıda futbolcusunun kulüplerinde oynayamamasından üzgün ve endişeli olduğu vurgulandı.

ÜMİT ÖZAT'TAN EMRE BELÖZOĞLU HAKKINDA ŞOK SÖZLER

Ahmet Çakar: Sağ beki sol beki olmayan, devre arasında Sacha Boey'i kaybeden, transferlerin hemen hemen hiçbiri tutmayan Galatasaray yüzde 55 oranında şampiyonlukta avantajlı.

Ümit Özat: Emre Belözoğlu hayatta kimseyi sevmez, Emre İsmail Kartal'ın başarılı olmasını da istemez çünkü İsmail Kartal başarılı olursa Emre Fenerbahçe'ye dönemez. Emre Belözoğlu'nun istediği Ali Koç gitsin kendisine yakın bir başkan gelsin Emre Belözoğlu Fenerbahçe'ye geri dönsün.

gh-8ombxuaaahda.jpg

Ümit Özat: Oğuz Çetin'le Aykut Kocaman çok yakın arkadaştı sonra ne oldu? Aykut Kocaman hoca oldu Oğuz'la yollarını ayırdı, herkes Aykut Kocaman teknik direktör, Oğuz Çetin yardımcısı olur diyorlardı. Futbolculuk hayatında Emre'nin en yakın arkadaşı kimdi? Okan Buruk, fakat hocalık işin içine girince ikisinin de yolları ayrıldı. Emre Belözoğlu'nun Galatasaray maçından sonra 'tarihin en iyi kadrolarından biri' açıklamasının anlamı şu; bu kadroyu ben de şampiyon yaparım, ya da 3-0 kaybettim bunu kompanse edeyim.

Ümit Özat: Emre Belözoğlu Galatasaray'ın kadrosu hakkında tarihin en iyi kadrosu diyor geçen seneki kadroya sadece Davinson Sanchez girmiş o kadar. Geçen sene Başakşehir'in başında 7 yemedin mi?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN