Emre Belözoğlu bu kez de Fenerbahçe'nin eski yıldızını hedef aldı! 'Odamıza giremiyordu şimdi rahat rahat sallıyor...'

Emre Belözoğlu bu kez de Fenerbahçe'nin eski yıldızını hedef aldı! 'Odamıza giremiyordu şimdi rahat rahat sallıyor...'

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi eleyerek büyük bir sürprize imza atan Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu, karşılaşmanın ardından sarı-lacivertli taraftarları hedef alan açıklamalara imza atmıştı. Genç teknik adam bu kez de Fenerbahçe'nin eski yıldızını hedef alarak dikkat çeken açıklamalara imza attı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final aşamasında Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ederek sarı-lacivertli ekibi kupanın dışına iten Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin eski yıldızını hedef aldı. Genç teknik adamın sarı-lacivertli ekibin eski yıldızına yönelik sözleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

3-0 sona eren Fenerbahçe karşılaşması sonrasında kendisine tepki gösteren sarı-lacivertli taraftarları hedef alan genç teknik adam, "Allah, 150 sene ömür verseydi; böyle bir şey yaşayacağımı düşünmezdim. Çok üzgünüm. Beni yakından tanıyanlar, Fenerbahçe'yi kalbimin en güzel yerinde sakladığımı bilir. Bugün yaşadıklarımı hak ettiğimi düşünmüyorum" açıklamasında bulunmuştu.

Daha sonrasında ise “Geçen yıl Başakşehir’deyken 7-0 yenildik Galatasaray’a. İkinci maç 1-0 bitti. Toplam 8 gol yedik. Fenerbahçe de iki maçta Galatasaray’dan 6 gol yedi. Ben ekmek yediğim yere ihanet etmem.” şeklinde konuşan genç teknik adam bu kez kendisine eleştirilerde bulunan Fenerbahçe'nin eski yıldızı Serhat Akın'ı hedef aldı.

343 Digital Youtube kanalının konuğu olan 43 yaşındaki teknik adam, kendisine yönelik eleştirilere imza atan Serhat Akın'a yüklenerek çarpıcı açıklamalara imza attı.

"ODAMIZA GİREMİYORDU"

Ufuk Kaan Karacan'ın sorularını yanıtlayan Belözoğlu, Serhat Akın'ın kendisine yönelik eleştirilerine tepki göstererek şunları söyledi:

"Serhat Akın da orada, bayağı rahat rahat sallıyor bize şimdi. O kadar rahat giremiyordu odamıza ama şu an rahat rahat sallıyor! Sosyal medyanın gücü işte…"

Belözoğlu'nun bu sözleri sonrasında gözler Serhat Akın'a çevrildi. Akın'ın genç teknik adama vereceği yanıt şimdiden merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN