Emre Belözoğlu'ndan Fatih Terim'e övgü dolu sözler: Fenerbahçe taraftarını çıldırtan açıklama! Sarı-lacivertliler tepki gösterdi

Emre Belözoğlu'ndan Fatih Terim'e övgü dolu sözler: Fenerbahçe taraftarını çıldırtan açıklama! Sarı-lacivertliler tepki gösterdi

Medipol Başakşehir bu akşam UEFA Konferans Ligi'nde İtalyan ekibi Fiorentina'yı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunan genç teknik adam Emre Belözoğlu, bir dönem Fiorentina’yı çalıştırmış olan Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim hakkında övgü dolu açıklamalarda bulundu. Başarılı teknik adam bu açıklamaların ardından sosyal medyadaki Fenerbahçeli taraftarlardan tepki gördü.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, UEFA Konferans Ligi A Grubu ikinci hafta maçında sahasında İtalyan ekibi Fiorentina'yı konuk edecek.

İstanbul temsilcisinin teknik adamı Emre Belözoğlu, karşılaşma öncesinde basın toplantısı düzenledi. Zor bir maç olacağını kaydeden genç teknik adam A grubunda iki favori takımın karşılaşacağını vurguladı.

Emre Belözoğlu, “Biz gerçekten iyi başladık ama Fiorentina da iyi bir takım. Bildiğim kadarıyla önceki fikstürlerde maç kazanamadılar. Hala favori olarak görüyorum ama yarınki maç farklı. Yarınki maçı kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Emre Belözoğlu, ligde yakaladıkları gol yememe serisinin sorulması üzerine “Sezon iyi başladı. Ligde gol yemedik. Avrupa’da en çok maç kazanan takım olduk. Gol yememe üzerine plan yapmıyoruz. Bu fazla gündeme getiriliyor. Gol yememek değerli ama benim için oyun üstünlüğü ve galibiyet daha değerli. Bir gün gol yiyeceğiz, maç da kaybedeceğiz. Oyun anlayışımızı devam ettirmek en büyük isteğimiz” cevabını verdi.

"MESUT KARİYERİNİN SONUNU İYİ YAPMALI"

Mesut Özil’in Fiorentina karşısında 11’de olacak mı şeklinde sorulan soruya Belözoğlu, “Mesut çok istediği kadar süre alamadı. Kendisini bulmuştu sonradan uzun dakikalara hazırlarken Covid olmasa da onun semptomlarını taşıdığı bir hastalık geçirdi. 3 gündür antrenmana başladı. Kadroda düşündüğümüz oyunculardan biri. Onun kalitesine fiziksel olarak ulaştığında ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Kariyerinin sonunu iyi yapması gerektiğine inanıyorum. İnşallah kariyerinin sonunu iyi getirip fit hale geldikten sonra çok daha katkısı olacak diye düşünüyorum” yanıtını verdi.

5388933.jpg​​​​​​​

"İTALYA, ÜLKEMDEN SONRA EN ÇOK SEVDİĞİM ÜLKE"

İtalya’nın kendisi için farklı bir ülke olduğunun altını çizen Belözoğlu, “Benim için İtalya, ülkemden sonra en çok sevdiğim ülke. Çok güzel zamanlarım geçti. Birbirimize benzediğimizi düşünüyorum. Onlar da sabırsız biz de onlar da eğlenmeyi seviyor biz de. İtalya benin için çok değerli bir ülke. Bir gün tabii ki hedefim Avrupa’da teknik direktörlük yapmak bu İtalya olursa çok mutlu olurum. Şu an için yakın hedef olarak görünmüyor. İşimi iyi yapmayı düşünüyorum” değerlendirmesini yaptı.

TERİM'İ ÖVDÜ FENERBAHÇE TARAFTARINDAN TEPKİ GÖRDÜ

Bir dönem Fiorentina’yı çalıştırmış olan Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim hakkında da konuşan Emre Belözoğlu, sarı-kırmızılı ekibin efsane teknik adamının gelmiş geçmiş en büyük teknik adam olduğunu söyledi. Genç teknik adam bu açıklamalarının ardından sosyal medyada Fenerbahçeli taraftarlardan tepki topladı.

"FATİH TERİM GELMİŞ GEÇMİŞ BENCE EN BÜYÜK TEKNİK ADAM"

Emre Belözoğlu, Fatih Terim hakkında şunları söyledi:

“Fatih Terim değerli bir antrenör. Kendisi Fiorentina’da antrenörlük yaparken Türkiye’deki herkes Fiorentina’yı tutmaya başladı. Galatasaray’da da antrenörlüğümü yapmıştı. Gerçekten çok severim. Bildiğim kadarıyla hoca yarın bizimle birlikte olacak. Yarın çok güzel hazırlanmış bir belgesel olacak. Hem yarına denk gelmesi hem de Türk takımının Fiorentina ile oynaması güzel bir tevafuk oldu. Fatih Terim gelmiş geçmiş bence en büyük teknik adam. Her zaman ülke futbolunda yeri farklı olacaktır”

fb6rnfoagaalykk-xrai.jpg​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN