Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçeli taraftarları kızdıran açıklama! "Fenerbahçe de iki maçta Galatasaray’dan 6 gol yedi..."

Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçeli taraftarları kızdıran açıklama! "Fenerbahçe de iki maçta Galatasaray’dan 6 gol yedi..."

Kümede kalma mücadelesi veren Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu, 1-1 sona eren İstanbulspor karşılaşması sonrasında Fenerbahçeli taraftarların tepkisini toplayan açıklamalara imza attı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final aşamasında evinde ağırladığı Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ederek yarı finale yükselme başarısı gösteren Emre Belözoğlu yönetimindeki Ankaragücü, Süper Lig'in 28. hafta karşılaşmasında evinde İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi takımın genç teknik adamı Emre Belözoğlu, maçın ardından yaptığı açıklamalar ile Fenerbahçeli taraftarların tepkisini topladı.

İstanbulspor karşılaşmasının ardından konuşan genç teknik adam, geçen sezon Fenerbahçe ile karşılaştığı müsabakaları hatırlattı. Haber Global'de yer alan habere göre Belözoğlu “Geçen yıl Başakşehir’deyken 7-0 yenildik Galatasaray’a. İkinci maç 1-0 bitti. Toplam 8 gol yedik. Fenerbahçe de iki maçta Galatasaray’dan 6 gol yedi. Ben ekmek yediğim yere ihanet etmem.” şeklinde konuştu.

Genç teknik adamın bu açıklamaları özellikle sosyal medyadaki Fenerbahçeli taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

NE OLMUŞTU?

Ziraat Türkiye Kupası'nda 3-0 sona eren Fenerbahçe karşılaşmasının ardından kendisine küfürlü tezahüratlarda bulunan sarı-lacivertli taraftarları hedef alan Emre Belözoğlu, maçın ardından "Allah, 150 sene ömür verseydi; böyle bir şey yaşayacağımı düşünmezdim. Çok üzgünüm. Beni yakından tanıyanlar, Fenerbahçe'yi kalbimin en güzel yerinde sakladığımı bilir. Bugün yaşadıklarımı hak ettiğimi düşünmüyorum. Demek ki hayat, bazen çok sevdiğinle sınıyor. Her zaman sokakta Fenerbahçeli Emre olarak anıldım ama Fenerbahçe'ye karşı oynarken de ekmeğini yediğim hiçbir kulübe ihanet etmedim. Fenerbahçeli Emre olmak, benim için her zaman ayrıcalık oldu. Bugün için çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadığımı söylemek isterim. Fenerbahçe bize gel dedi geldik, git dedi gittik." ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN