En pahalı futbolcular listesine girdi! Arda Güler için şok rakam: Duyanın ağzı açık kaldı

En pahalı futbolcular listesine girdi! Arda Güler için şok rakam: Duyanın ağzı açık kaldı

En pahalı futbolcular listesine girdi! Arda Güler için öyle bir rakam verildi ki dudak uçuklattı! Duyanların ağzını açık bırakan rakam...

Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi (CIES), futbol dünyasındaki en pahalı 100 oyuncuyu belirlediği yeni listesini yayımladı.

ARDA GÜLER 90. SIRADA

Arda Güler, İspanya'da gündem oldu

Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler, listede 90. sırada yer aldı. 19 yaşındaki milli futbolcuya 67.9 milyon euro değer biçildi. Arda Güler, bu önemli listeye girerek yeteneğini ve potansiyelini bir kez daha kanıtladı.

LİSTENİN ZİRVESİNDE JUDE BELLİNGHAM

LaLiga'da sezonun oyuncusu Jude Bellingham!

CIES'in listesinde en değerli futbolcu olarak İngiliz yıldız Jude Bellingham öne çıktı. Bellingham'a biçilen değer ise 280.4 milyon euro olarak açıklandı, bu da onu futbol dünyasının en pahalı oyuncusu yapıyor.

Arda Güler İspanya'da gündem: Keskin nişancı – Türk Ulak

ARDA GÜLER'İN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Genç yıldız Arda Güler, Real Madrid formasıyla bu sezon şimdiye kadar 12 resmi maçta görev aldı. Bu karşılaşmaların 5'inde ilk 11'de sahaya çıkan Güler, toplamda 354 dakika oynadı. Sahada kaldığı süre zarfında 6 gol atarak takımına önemli katkı sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN