Erden Timur bedavaya transfer ettiği yıldızı 10 milyon euro'ya satıyor

Erden Timur bedavaya transfer ettiği yıldızı 10 milyon euro'ya satıyor

Shaktar ile sözleşmesini feshettikten sonra Galatasaray'a imza atan Tete'nin 10 milyon euro karşlılığında Zenit'e imza attığı iddia edildi. İşte Brezilyalı futbolcuda yaşanan sıcak gelişmeler...

Sezon başında Shaktar ile sözleşmesini feshettikten sonra Galatasaray'a imza atan, fakat oynadığı futbolla Sarı Kırmızılı camianın sabrını taşıran Tete için Rus devi Zenit resmi teklifte bulundu. Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur eğer bu transferi gerçekleştirirse Galatasaray, Tete'nin bonservisinden ciddi bir bonservis kazanacağı gibi Cimnom oyuncunun 3 milyon euro'luk maaşından da kurtulacak.

TETE GALATASARAY'DA OLMADI

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna bedelsiz olarak kattığı Tete için kapısı çalınmaya başladı. Sarı kırmızılılar, yoğun transfer gündeminde Tete için de yabancı kulüplerle görüşmelerini sürdürüyor. Shakhtar Donetsk ile sözleşmesini tek taraflı fesh ettikten sonra Tete, 2.8 milyon euro maaş ve 3.1 milyon euro imza ücreti karşılığı 4+1 yıllığına Galatasaray'a imza atmıştı. Tete'den çok büyük beklentileri olan Galatasaray, dalgalı bir performansla karşılaştı.

ZENİT'TEN 6 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Avrupa'da transferin kapanmasına kısa süre kala Tete'nin menajeri, Fransa ve Rusya'dan 6 milyon euro'luk teklifler getirdi. Rusya'dan Zenit, bir noktada Galatasaray ile de temasa geçti. 6 milyon euro ve bonuslar öneren Zenit'e Galatasaray, 10 milyon euro cevabı verdi.

6f65ec102c3c41a3b4ce51cfba809a82.jpg

Sarı kırmızılı kulüp, Tete için Zenit'in 8 milyon euro artı bonuslar teklif etmesi halinde de kabul etmeye sıcak bakıyor. 23 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, bu sezon Galatasaray formasıyla 27 maçta 1239 dakika süre aldı ve 2 gol atıp 3 asist yaptı. Zaniolo gittikten sonra büyük umutlarla transfer edilen Tete kendisinden beklenen etkiyi yapamadı. Shaktar sözleşmesini fesheden Tete için Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN