Erden Timur ve Okan Buruk'a haberi geldi! 30 milyon euro'luk yıldızdan ayrılık kararı

Erden Timur ve Okan Buruk'a haberi geldi! 30 milyon euro'luk yıldızdan ayrılık kararı

Devre arasında 30 milyon euro karşılığında Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer olmasına rağmen hem yaşadığı sakatlık problemi hem de sağ bek mevkisinde bulunan 4 futbolcu sebebiyle takımdan ayrılması gündeme gelen Sacha Boey'de sıcak gelişmeler yaşanıyor... İşte detaylar...

Galatasaray'dan Bayern Münih'e 30 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Sacha Boey, yeni takımında beklenilen çıkışı sergileyemedi. Bundesliga'da iki maçta forma giydikten sonra sakatlanan Fransız sağ bek yeniden kadroya dahil oldu ancak Mainz maçını yedek kulübesinden izledi.

depophotos-18222480.jpg

Alman basınında yer alan haberlere göre 23 yaşındaki futbolcunun Bayern Münih'e uygunluğu kulüp içinde sorgulanır oldu. Oyuncunun hızı ve temposundan memnun olunduğu ancak teknik ve taktik açıdan yetersiz göründüğü belirtildi.

BOEY'İN BAYERN MÜNİH MACERASI KISA SÜREBİLİR

Sacha Boey'in şu ana kadar Bayern Münih'te kalitesini gösteremediği ve kulüp içinde oyuncunun takıma uygunluğu konusunda şüpheler oluştuğu ifade edildi. Bu durumun, futbolcunun Bavyera ekibindeki süresini kısaltabileceği savunuldu.

4 SAĞ BEKİN İÇİNDE İŞİ ZOR

Fransız futbolcuya, gelecek sezon takımdaki futbolcular ile gireceği forma rekabetinde fazla şans tanınmadı. Joshua Kimmich, Noussair Mazraoui, Konrad Laimer ve Leverkusen'deki kiralık döneminden Bayern'e dönecek Josip Stanisic gibi isimler arasında işinin zor olacağı kaydedildi.

KİRALIK GİTMESİ OLDUKÇA MUHTEMEL

Sacha Boey'in Münih'teki süresinin yakında sona ermesi 'oldukça muhtemel' olarak değerlendirildi, kırmızı-beyazlıların formasını altı ay giydikten sonra başka bir takımın yolunu tutabileceği ima edildi.

BAYERN'DEN AYRILIRSA GALATASARAY YİNE PARA KAZANACAK

Sacha Boey Bayern Münih'ten ayrılması durumunda sarı-kırmızılılara bir kez daha para kazandıracak. Transfer sürecinde Galatasaray'dan yapılan açıklamada, futbolcunun başka bir kulübe transfer olması durumunda Bayern'in gerçekleşmeyen şarta bağlı bonusların tamamını sarı-kırmızılılara ödeyeceği duyurulmuştu.

Fatih Terim'in 1 milyon Euro'ya transfer ettiği Boey'in Okan Buruk döneminde uçuşa geçmesi Avrupa devlerinin dikkatini çekmiş, Erden Timur'un süreci iyi yönetmesiyle birlikte oyuncu Bayern Münih forması giymişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN