Erden Timur'dan 10 numaraya 10 numara transfer! Tam 20 milyon euro değerinde: 73 gol, 54 asist

Erden Timur'dan 10 numaraya 10 numara transfer! Tam 20 milyon euro değerinde: 73 gol, 54 asist

Erden Timur'dan devre arasında bomba gibi transfer. Yıldız oyuncuyu renklerine katmayı hedefleyen Timur'dan 20 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Kariyeriyle dikkat çeken oyuncu 10 numarada yer alacak. İşte yeni transfer...

Devre arası transfer dönemine kısa bir süre kala Erden Timur bombayı patlattı. Piyasa değeri 20 milyon Euro olan yıldız futbolcuya sarı kırmızılı formayı giydirmeyi kafaya koydu. Kariyeriyle dikkat çeken orta saha oyuncusu 10 numara giyecek.

GALATASARAY'DAN BOMBA TRANSFER

Başarılı bir sezon geçiren Galatasaray'da devre transfer sezonu hazırlıkları sürüyor. Ara transfer sezonunda Japon yıldıza odaklandı. Yaz transfer döneminde duyurulan 10 numara oyuncusu Daichi Kamada devre arasında yeniden gündeme geldi. Yaz sezonunda Maurizo Sarri yönetiminde bulunan Lazio'ya transfer olan yıldız oyuncunun problemler yaşadığı öğrenildi. Lazio'da forma şansı bulamayan 27 yaşındaki genç yetenek takımdan ayrılmak istediğini duyurdu.

1623320-jpg.webp

10 NUMARA OYUNCUSU

Yıldız oyuncunun hedefinde ise, yaz döneminde kendisiyle ilgilenen Galatasaray'ın olduğu iddia edildi. Takvim tarafından paylaşılan habere göre, sarı kırmızılılar sezon sonunda serbest kalacak Japon 10 numara Daichi Kamada için hazırlık yapıyor. Sarı kırmızılı ekibin kadroya katmak istediği ifade edilerek, yüksek bir imza parası işaret edildi. Lazio'da forma giydiği 21 maçta sadece 1 gol ve 1 asist yapmayı başardı.

daichi-7.jpg

ZAMANININ FAVORİSİYDİ

Frankfurt ekibinden Lazio'ya transfer olan yıldız oyuncu, bir zamanların en iyisi olarak biliniyordu. Toplamda 31 kez Japonya Milli Takımı'nda forma giyen Kamada, 7 kez fileleri topla buluşturdu.

Orta sahada 10 numara pozisyonunda oynayan Kamada, geçtiğimiz sezon en iyi sezonlarından birine imza atmayı başardı. 20 milyon Euro piyasa değeri olan yıldız oyuncu toplam kariyerinde 73 kez topu filelerle buluştururken, 54 kez de buluşmasında yardımcı oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN