Eric Bailly'den Villarreal sürprizi

Eric Bailly'den Villarreal sürprizi

Fildişi Sahilli oyuncu Eric Bailly hakkında dün Beşiktaş tarafından yapılan açıklamada sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiği belirtildi. Eric Bailly'nin yeni takımı ise belli olurken Fildişi Sahilli oyuncu, İspanya LaLiga ekiplerinden Villarreal ile anlaştı.

Beşiktaş'ta Fildişi Sahilli oyuncu Eric Bailly'nin ayrılmasının ardından yeni takımı belli oldu. İspanya LaLiga ekiplerinden Villarreal, Bailly ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandığını basına duyurdu.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 8 maçta çıkan Bailly, gol veya asist katkısı yapamadı.

Beşiktaş Kulübü yaptığı açıklama ile Bailly ile yapılan karşılıklı anlaşmanın ardından sözleşmenin feshedildiğini açıklamıştı.

4 KEZ SAKATLANDI

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

"Futbol A Takımımızın oyuncusu Eric Bailly ile karşılıklı anlaşmaya varılarak sözleşmesi feshedilmiştir. Eric Bailly'ye kariyerinde başarılar dileriz."

Bailly, 3 farkı nedenden dolayı 4 kez sakatlanmış ve 64 gün sahalardan uzak kalmıştı.

Fenerbahçe derbisinin ardından Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Jean Onana ve Rachid Ghezzal ile Bailly'de kadro dışı bırakılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN