Erman Toroğlu canlı yayında resmen isyan etti! 'Yüreği yeter mi?'

Erman Toroğlu canlı yayında resmen isyan etti! 'Yüreği yeter mi?'

A Spor ekranlarında çarpıcı yorumlara imza atarak dikkatleri üzerine çeken eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, canlı yayında çarpıcı açıklamalara imza attı. Erman Toroğlu'nun açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Trendyol Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmasında evinde Corendon Alanyaspor'u ağırlayan Fenerbahçe, karşılaşmanın hakemi Çağdaş Altay'ın tepki toplayan kararlara imza attığı müsabakada rakibiyle 2-2 berabere kalarak liderliği Galatasaray'a kaptırdı. Nefes kesen maçın ardından açıklamalarda bulunan eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, maçın hakemini hedef alarak dikkat çekici açıklamalara imza attı.

Fatih Tekke yönetimindeki Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Liderliği Galatasaray'a kaptıran sarı-lacivertli ekip, ezeli rakibinin 2 puan gerisine düştü.

Karşılaşmadaki tartışmaları kararları A Spor ekranlarında değerlendiren eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, karşılaşmanın hakemi Çağdaş Altay'ı hedef alan açıklamalara imza attı. Toroğlu'nun açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı.

"VERMEYE YÜREĞİ YETER Mİ?"

Toroğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Erman Toroğlu: Maçın yönetimine göre verdiğin sarı kartlar, doğruysa. Tadic'e de kırmızı kart vermen lazım. Kırmızı kart verse bir şey demem ama vermeye yüreği yeter mi? Yetmez!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN