Ermenistan maçına saatler kala Ermeni gazeteciden Stefan Kuntz'a skandal soru!

Ermenistan maçına saatler kala Ermeni gazeteciden Stefan Kuntz'a skandal soru!

A Milli Futbol Takımı yarın akşam EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda Ermenistan'ın konuğu olacak. Milli Takım teknik adamı Kuntz, karşılaşma öncesinde basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerin sorularını yanıtlarken bir Ermeni gazetecinin genç teknik adama sorduğu soru tepki topladı.

Alman teknik adam Stefan Kuntz yönetimindeki A Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu'ndaki ilk maçında yarın Ermenistan'ın konuğu olacak.

Milli Takım teknik adamı Kuntz, karşılaşma öncesinde Republican Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerin sorularını yanıtladı. Alman teknik adamın basın toplantısında bir Ermeni gazetecinin sorduğu soru tepki topladı.

Ermenistan Milli Takımı hakkında da değerlendirmelerde bulunan tecrübeli teknik adam, "Genel olarak oyun içerisinde belli prensipler vardır. 3'lü de oynasak 4'lü de oynasak o prensipleri ayakta tutmak önemli. Aynı zamanda hangi oyuncuların elimizde olduğuna bakarak da karar veriyoruz. 3'lü ve 4'lü oynamanın dışında biz oyuncularımızın anlık durumlarına göre hareket ediyoruz.

Koronavirüs sürecinden öncesini düşünürseniz aslında Ermenistan futboluna, İspanyol tarzı futbol etki ediyordu. Eğer yaptığımız analiz sürecindeki durumları değerlendirmeye kalkarsak o süreçten sonra teknik direktörünüz değişti. Takıma farklı oyuncular katıldı. O yüzden eski analizlerimi bir kenara bırakabilirim. Böylelikle kendi takımıma odaklanıp yarınki maçı en iyi şekilde oynamaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

ERMENİ GAZETECİDEN TEPKİ TOPLAYAN SORU

Ermeni bir basın mensubunun "Yenilmeniz durumunda ülkenize nasıl döneceksiniz?" sorusuna ise Kuntz, "O senaryoyu ben kafamda oynamıyorum" şeklinde cevap verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN