Ertem Şener ile Rasim Ozan canlı yayında birbirine girdi! 'Burası senin babanın kanalı değil...'

Ertem Şener ile Rasim Ozan canlı yayında birbirine girdi! 'Burası senin babanın kanalı değil...'

Dün akşam Fenerbahçe'nin zaferiyle sonuçlanan Galatasaray derbisi sonrasında Beyaz TV'de gergin anlar yaşandı. Canlı yayında Rasim Ozan ile Ertem Şener adeta birbirine girdi.

Süper Lig'in 37. hafta karşılaşmasında dün akşam Galatasaray ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği karşılaşmanın ardından Beyaz TV ekranlarında gergin anlar yaşandı. Canlı yayında yaşananlar kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Beyaz Futbol' programında Rasim Ozan Kütahyalı ile Ertem Şener canlı yayında birbirine girdi. İkilinin yaşadığı tartışma kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Galatasaray- Fenerbahçe derbisi sonrasında canlı yayına sarı-kırmızılı ekibin formasıyla çıkan Rasim Ozan Kütahyalı'ya tepki gösteren Ertem Şener, "Rasim burası senin babanın kanalı değil. Burası Galatasaray TV değil. Bir dakika dur kardeşim! Burası YouTube da değil. Karşında Ahmet Ercanlar da yok! Başlarım ya bir dakika dur. Galatasaray formasıyla çıkmış gelmiş.' dedi.

Ertem Şener'in bu sözlerine sinirlenen Ertem Şener ise 'İlla Ali Koç'u mu öveceğiz?' diyerek yanıt verdi. İkili arasında yaşananlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN