Eşi benzeri görülmemiş olay: Edgar Ie maçlarda ikiz kardeşini oynattı

Eşi benzeri görülmemiş olay: Edgar Ie maçlarda ikiz kardeşini oynattı

Tarihin en büyük dolandırıcılık hikayelerinden bir tanesi gerçekleşmiş olabilir. İddialara göre; Dinamo Bükreş’te forma giyen Edgar Ie’nin en az 5 maçta kendisi yerine ikiz kardeşi Edelino’yu oynattı. Dinamo Bükreş, Edgar'ın bu hareketi nedeniyle küme düşme cezası alabilir.

Romanya futbolu eşi benzeri görülmemiş bir iddiayla çalkalanıyor. Süper Lig’de daha önce Trabzonspor ve Başakşehir’de forma giyen Portekiz asıllı Gine Milli Takımı oyuncusu Edgar Le için Romanya’da bir iddia ortaya atıldı.

Romanya'nın saygın medya organlarından Pro Sport‘un haberine göre; Şubat ayında Dinamo Bükreş'e transfer olan Edgar Ie, 3 ay sonra bazı maçlara kendisi yerine ikiz kardeşi Edelino le’yi gönderdiği ortaya çıktı. İkiz kardeş Edelino’nun en az 5 maçta Edgar yerine Dinamo Bükreş forması giydiği iddia edildi.

Romanya Futbol Federasyonu, söz konusu skandalla ilgili soruşturma başlattı. Ligde zor günlerden geçen Dinamo Bükreş’in 8 puanının silinebileceği ve direkt olarak küme düşürülebileceği öne sürüldü.

Söz konusu skandal ise oldukça ilginç şekilde ortaya çıktı. Edgar le'nin ikizi Edelino le, kardeşi gibi akıcı İngilizce konuşamadığı için yakayı ele verdi. Edelino, kendisini sadece Portekizce olarak ifade etmeye çalışınca takım arkadaşları durumdan şüphelendi ve gerçek ortaya çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN