EURO 2024'te B Grubu'nda bu gece nefesler tutulacak

EURO 2024'te B Grubu'nda bu gece nefesler tutulacak

EURO 2024'te ateşli mücadele! Arnavutluk, İspanya karşısında sürprize hazırlanırken, Hırvatistan, İtalya karşısında son şansını zorlayacak. Bu akşam 22.00'de nefesler tutulacak!

EURO 2024 B Grubu'nda heyecan dorukta! Bugün oynanacak iki kritik maç, gruptan çıkacak takımları belirleyecek.

İlk maçta Arnavutluk, Düsseldorf Arena'da İspanya'ya karşı zorlu bir mücadeleye çıkacak. Arnavutluk, turnuvaya devam edebilmek için bu maçı mutlaka kazanmak zorunda. İspanya ise grup liderliğini garantilemiş olsa da, galibiyet serisini sürdürmek isteyecektir. İki takım arasındaki daha önceki 8 karşılaşmanın tamamını İspanya kazanmış olsa da, Arnavutluk bu kez sürpriz yapmaya çalışacak.

Günün ikinci maçında ise Hırvatistan, Leipzig'de İtalya ile karşı karşıya gelecek. İtalya'ya beraberlik yetse de, Hırvatistan'ın gruptan çıkabilmek için mutlaka kazanması gerekiyor. İki takım arasındaki rekabet dolu geçmiş, bu maçı daha da önemli kılıyor. Hırvatistan, galibiyetle tur atlama umutlarını canlı tutmak istiyor.

İki maçta da heyecan dorukta olacak ve futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. EURO 2024'ün kaderini belirleyecek bu kritik maçları kaçırmayın!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN