Everton, Oosterwolde için kesenin ağzını açtı

Everton, Oosterwolde için kesenin ağzını açtı

Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe'de, son haftaların formda isimlerinden Jayden Oosterwolde'ye dev bir teklif geldi. Everton, genç futbolcu için 20 milyon euroyu gözden çıkardı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, ara transfer döneminde önemli isimleri kadrosuna kattı. Leonardo Bonucci, Rade Krunic ve Çağlar Söyüncü'yü renklerine bağlayan Kanarya, bu süreçte elindeki futbolculardan da oldukça verim aldı.

Stoper rotasyonundaki eksiklikler nedeniyle formayı Jayden Oosterwolde'ye emanet eden İsmail Kartal, genç futbolcunun performansından memnun kaldı. Avrupa'nın önemli kulüpleri de Oosterwolde'yi takibe almış durumda. Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler'in haberine göre; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton, Hollandalı isim için 20 milyon euroyu gözden çıkardı. Ancak Fenerbahçe, oyuncunun satışına sıcak bakmıyor.

Öte yandan gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun verdiği bilgiye göre; Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde’yi 7 milyon euro ve üzerinde bir rakama satarsa, anlaşma gereği edilen kârın yüzde 30’unu Parma’ya ödeyecek.

Fenerbahçe'nin 2022-2023 sezonunda Parma'dan 6 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Jayden Oosterwolde, bu sezon 19 maçta Çubuklu formayı terletti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN