Fatih Tekke imzayı atıyor! Yeni takımı belli oldu: O takımın başına geçiyor: Resmi açıklama an meselesi...

Fatih Tekke imzayı atıyor! Yeni takımı belli oldu: O takımın başına geçiyor: Resmi açıklama an meselesi...

İstanbulspor'u geçen sezon kümede tutarak dikkat çekici bir başarıya imza atan başarılı teknik adam Fatih Tekke'nin yeni durağı belli oldu. Başarılı teknik adam o takımın başına geçiyor...

Geçtiğimiz sezon İstanbulspor'u mucizevi şekilde Süper Lig'de tutarak dikkatleri üzerine çeken, bu sezonun ilk haftalarında ise sarı-siyahlı ekip ile yollarını ayıran başarılı teknik adam Fatih Tekke'nin yeni durağı belli oldu. Başarılı teknik adam resmi sözleşmeye imza atmak için resmen geri sayıma geçti.

Geçen yıl 25 Ekim'de İstanbulspor'un başına geçen ve İstanbul ekibinde aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren genç teknik adam Fatih Tekke'nin yeni durağı belli oldu. Başarılı teknik adamın yeni durağı herkesi şaşırttı.

Sezon başında İstanbul ekibi ile yollarını ayıran başarılı teknik adam, Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre Alanyaspor ile anlaşmaya vardı.

Ömer Erdoğan ile yollarını ayıran Alanyaspor, Fatih Tekke ile el sıkıştı. Başarılı teknik adamın resmi sözleşmeye imza atmak için Akdeniz ekibinin tesislerine gideceği ileri sürüldü.

25 Eylül'de İstanbulspor ile yollarını ayıran Fatih Tekke, söz konusu tarihten bu yana gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN