Fatih Terim ilk transferini Türkiye'den yapıyor! Golcü futbolcuyu kaptı

Fatih Terim ilk transferini Türkiye'den yapıyor! Golcü futbolcuyu kaptı

Yunanistan'ın Panathinaikos takımından teknik direktörlük teklif götürülen Fatih Terim, bu teklifi kabul etti. Terim şimdiden ilk transferini yaptı! Hem de Türkiye'den! O golcü futbolcuyu kaptı...

Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim, uzun bir sessizliğin ardından Yunanistan ekibi Panathinaikos'un teknik direktörlük teklifini kabul etti. Tecrübeli teknik adamın yeni ekibinde, Galatasaray'daki yardımcı antrenörü Necati Ateş'in yanı sıra idari kadrodan Şükrü Hanedar, Mert Çetin ve Eray Sözen'in de yer alacağı belirlendi.

TRABZONSPOR'UN GOLCÜ OYUNCUSUNU GETİRİYOR

bakasetas-panathinaikos.webp

Hürriyet'in haberine göre, Fatih Terim'in Panathinaikos'a transfer edeceği ilk isim de belli oldu. Terim'in gözdesi, Trabzonspor'da forma giyen ve mevcut durumdan mutsuz olan Bakasetas olacak. Yunan futbolcunun, ülkesinde forma giymeye sıcak baktığı ve sözleşmesinin sezon sonunda biteceği belirtildi. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da ayrılığa onay verdiği iddialar arasında.

Bu sezon Trabzonspor formasıyla 16 maça çıkan Bakasetas, attığı 5 gol ve yaptığı 2 asistle dikkat çekti. Panathinaikos'un, Türk futbolcusuyla anlaşması halinde orta sahaya büyük bir takviye yapmış olacağı belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN