Fatih Terim, OFI beraberliğinin ardından hakeme yüklendi

Fatih Terim, OFI beraberliğinin ardından hakeme yüklendi

Yunanistan Süper Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi tüm heyecanıyla devam ediyor. Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, deplasmanda OFI ile 2-2 berabere kaldı. Tecrübeli teknik direktör, beraberliğin ardından maçın hakemine yüklendi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Yunanistan Süper Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. Yunanistan Kupası'nda finale yükselen Fatih Terim'in Panathinaikos'u, ligde ise sürpriz puan kayıplarına devam ediyor.

b2aa60b1c3dc46888c44260f7da3791f.jpg

Küme düşme hattında yer alan Kifisias ile berabere kalan Panathinaikos, bu hafta oynanan mücadelede ise OFI engeline takıldı. Yeşil-Beyazlılar, beraberliği 83. dakikada sahneye çıkan Sporar'ın golüyle kurtardı. Fatih Terim ise karşılaşmanın ardından mücadelenin hakemine yüklendi. Tecrübeli teknik direktör, yaptığı açıklamada ''İyi oynayıp oynamamamız önemli değil. Eğer iyi değilsek buna bakacağız. Maçın sonunda Ioannidis'in pozisyonunda olanları voleybolda görüyoruz. VAR nerede, hakem nerede!'' ifadelerini kullandı.

eafc30a7-ghxp6pbxgaauoan.jpg

Öte yandan Yunanistan Süper Ligi'nde normal sezon sona erdi. Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, son maçında puan kaybedince play-off'a 4. sıradan girdi. İlk 6 sıradaki takımlar, puanları değişmeksizin kendi aralarında iki devreli lig usulüne göre maçlar yapacak ve sonunda şampiyon belirlenecek.

Play-Off sıralaması:

1) PAOK: 60P
2) AEK: 59P
3) Olympiakos: 57P
4) Panathinaikos: 56P
5) Aris: 42P
6) Lamia: 34P

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN