Fatih Terim resmen Panathinaikos'ta

Fatih Terim resmen Panathinaikos'ta

Türk teknik adam Fatih Terim Yunanistan Süper Ligi takımlarından Panathinaikos ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Terim, yaptığı açıklamada, "1 Ocak'ta transfer dönemi başlıyor. Sportif direktörümüzle beraber bu mevzuları konuşuyoruz. Eğer ilgilendiğimiz bir şey olursa bunu bizim ağzımızdan duymanızda yarar var. Doğruyu biz söyleriz. Konuşuyoruz ama şu anda bir karar yok" dedi.

Yunanistan Süper Ligi’nde lider PAOK’un 1 puan gerisinde 34 puanla ikinci sırada bulunan Panathinaikos’ta Fatih Terim dönemi bugün itibarıyla resmen başladı.

Yunan ekibiyle 1.5 yıllık anlaşmaya varan ve geçtiğimiz günlerde Yunanistan’a giderek yeşillerle ilk idmanına çıkan tecrübeli teknik adam, resmi imzayı da attı.

NTV'de yer alan habere göre; Atina Ulusal Galeri'deki imza töreninde konuşan Fatih Terim'in açıklamaları şöyle:

"Kendi oyun anlayışımı bir an evvel aşılamaya çalışacağım. Baskıya yönelik, temponun yüksek olduğu, pasın ve oyun kontrolünün bizde olduğu bir oyun tarzı bu."

8401319.jpg

'ŞU AN İÇİN TRANSFER KARARI VERMEK İSTEMİYORUM'

"1 Ocak'ta transfer dönemi başlıyor. Sportif direktörümüzle beraber bu mevzuları konuşuyoruz. Eğer ilgilendiğimiz bir şey olursa bunu bizim ağzımızdan duymanızda yarar var. Doğruyu biz söyleriz. Konuşuyoruz ama şu anda bir karar yok. Mevcut takımımı görmeden herhangi bir karar vermek istemiyorum çünkü ben oyuncularıma güveniyorum. 3 gün oldu geleli ve kimi istemeyebilirim ki? Bu çok mantıksız olur. Bir yere ihtiyacımız olursa ki iki stopermizin sakat olduğunu unutmayalım. Takım içerisinden kazandırırsak gerek kalmaz. Ancak ihtiyacımız olursa yaparız transfer."

'BELHANDA KATAR'A GİDECEK'

"Transferin memleketi olmaz. Belhanda çok önemli, çok büyük oyunculardan bir tanesidir. Ama seçimini yaptı diye biliyorum ben. Büyük ihtimalle Katar'a gidiyor diye biliyorum. Ben kendi takımıma baktıktan sonra bir rapor vereceğim; bu arkadaşlar kalabilir, bunlar gidebilir, bu bölgelere oyuncu istiyorum diye"

'AİLE OLMAMIZ LAZIM'

Ben buraya meydan okumaya, bir hikaye yazmaya geldi. Bu konuda benimle aynı düşünen bir başkan var. Şampiyon olmak için şampiyon gibi düşünmek zorundasınız. Yarın akşam başkan, yöneticiler, oyuncular, çalışanlar ve aileleriyle bir yemek yiyeceğiz. Takımımızın büyük bir aile olduğunu düşünüyorum. Şampiyonluk için o büyük aileye ihtiyaç var. Panathinaikos taraftarlarının neye hasret olduğunu da biliyorum. Bunun için çok çalışacağız ve eksik yerleri bir an evvel onaracağız. Zaman içerisinde değişimi göreceksiniz. 3-4 günlük antrenman periyodunda çok daha ümitlendim. Oyuncuların hepsi çok iştahlı ve aç."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN