Fatih Terim siyasete mi atılıyor? İmparator'a milletvekilliği teklifi!

Fatih Terim siyasete mi atılıyor? İmparator'a milletvekilliği teklifi!

Geçen sezon ocak ayından ayrılan ve o tarihten bu yana boşta olan Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim'in milletvekilliği için teklif aldığı iddia edildi.

Galatasaray'ın 'İmparator' lakaplı efsane ismi Fatih Terim hakkında ortaya atılan iddia herkesi şaşırttı. Bir süredir boşta olan efsane futbol adamının milletvekilliği teklifi aldığı öne sürüldü.

Geçen sezon 8 Ocak'ta İstanbul'da oynanan 20. hafta karşılaşmasında Giresunspor yenilgisi sonrasında Galatasaray'dan ayrılan ve o tarihten bu yana herhangi bir takımla anlaşmayan Fatih Terim'in milletvekilliği teklifi aldığı iddiası herkesi şaşırttı.

MİLLETVEKİLLİĞİ İÇİN TEKLİF ALDI

Bir yıldan fazla zamandır takım çalıştırmayan ve kitap yazdığı açıklayan başarılı teknik adamın, milletvekilliği için teklif aldığı öne sürüldü.

Fotospor'un haberine göre; Sarı-kırmızılı ekibin efsane ismi Fatih Terim'e milletvekilliği teklifi geldi. Ancak efsane futbol adamı söz konusu teklifi kabul etmeyerek geri çevirdi. Terim'in siyaset dünyasına adım atmayı düşünmediği belirtilen haberde efsane teklif adamın daha öncede siyaset dünyasından teklif aldığı iddia edildi.

Haberde, Fatih Terim'in daha önce de milletvekilliği ve belediye başkanlığı için teklifler aldığı öne sürüldü.

Tecrübeli teknik adamın bir önceki seçimde Adana milletvekilliği daha sonraki seçimde ise İstanbul Belediye Başkanlığı için teklifler aldığı ve her defasında bu teklifleri reddettiği iddia edildi. Terim’in kısa ya da uzun vadeli planları arasında milletvekilliği bulunmadığı iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN