Fatih Terim'den yankı uyandıran Ali Koç paylaşımı: 'Hesabım hacklendi' dedi ve sildi

Fatih Terim'den yankı uyandıran Ali Koç paylaşımı: 'Hesabım hacklendi' dedi ve sildi

Galatasaray'a uzun yıllar emek veren Türk futbolunun efsane isimlerinden teknik direktör Fatih Terim'in Instagram hesabından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bulunduğu bir gönderi paylaşıldı. Terim, yankı uyandıran paylaşımın kontrolü dışında yapıldığını ve kısa süre sonra hesabı geri aldığını açıklayarak videoyu sildi.

'İmparator' lakaplı tecrübeli teknik direktör Fatih Terim'in Instagram hesabından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la yan yana oturdukları ve Terim'in çay yudumlarken görüldüğü bir paylaşım yapıldı. Paylaşılan videoda "Biz adı geçenlerin birçoğuyla rakip bile değiliz" sözleri duyuldu.

tr.jpg

HESABIN 'HACK'LENDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Söz konusu videoyu kısa süre sonra silen Terim açıklama yaptı. İmparator, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bugün sosyal medya hesabıma yapılan müdahale sonrası, hesabımdan kontrol dışı bir paylaşımda bulunulmuştur. Kısa sürede fark edilen bu paylaşım kaldırıldıktan sonra hesabım yeniden kontrol altına alınmıştır. Söz konusu paylaşıma itibar edilmemesini rica ederim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN