Fatih Terim'in 10 yıl önce yüzüne bakmadığı kaleci Cengiz Ünder'i kral yaptı

Fatih Terim'in 10 yıl önce yüzüne bakmadığı kaleci Cengiz Ünder'i kral yaptı

Galatasaray ile 0-0 berabere kaldıktan sonra ligin son sırasında bulunan İstanbulspor karşısında şov yapan Fenerbahçe mücadeleden 5-1'lik galibiyetle ayrıldı. Maçta Cengiz Ünder 4 gol atarken, İstanbulspor kalecisi Alp Arda'nın Galatasaray alt yapısında yetişmiş olması oldukça dikkat çekti.

Süper Lig'in 19.haftasında İstanbulspor'u Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 5-1'lik skorla yenen Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in oynadığı futbol ve attığı 4 gol resmen ayakta alkışlandı.

istanbulspor-fenerbahce-fotograflar-1568-dhaphoto11.jpg

CENGİZ ÜNDER İRFAN CAN KAHVECİ'Yİ KESTİ

Yaz ayı transfer döneminde bonservisine 15 milyon euro ödenen milli yıldızın İstanbulspor karşısında kariyer rekorunu kırması dikkatlerden kaçmazken, Cengiz'in bu performansının ardından İrfan Can Kahveci hakkında 'bir süre daha yedek kulübesinde oturacak' yorumları bir hayli ilgi uyandırdı.

CENGİZ ÜNDER VALENCİA'NIN REKORUNU KIRDI

İstanbulspor galibiyetiyle puanını 47'ye çıkaran Sarı Lacivertliler önümüzdeki hafta Konyaspor'la karşı karşıya gelmeye hazırlanırken, Cengiz Ünder'in Enner Valencia'nın ardından Süper Lig'de bir maçta 4 gol atana ilk futbolcu olması sadece İsmail Kartal'ı değil yönetimi de oldukça memnun etti.

CENGİZ ÜNDER'DEN 4 GOL YİYEN ALP ARDA GALATASARAY'DA YETERSİZ BULUNMUŞ

Cengiz Ünder'in attığı 4 gol sosyal medyada 'TT' olurken, İstanbulspor kalecisi Alp Arda'nın yediği ilk golden sonra sert bir dille eleştirildiği görüldü. Cepheden gelen şutlar karşısında çaresiz kaldığı gibi topa çıkışlarında da problemleri bulunan 28 yaşındaki eldivenin Galatasaray alt yapısında yetiştiği ortaya çıkarken, o dönem Sarı Kırmızılı kulüpte görev alan Fatih Terim'in Alp Arda'yı yetersiz bulduğu ve oyuncunun yaklaşık 3 yıldız kulüpsüz kaldığı belirtildi. Fenerbahçe maçının ardından Fatih Terim'e hak veren Galatasaray taraftarları Alp Arda'yı topa tuttu.

gdp8yvdxkaa2jvx.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN