Fatih Terim'in Panathinaikos'u, Olympiakos'u farklı yendi

Fatih Terim'in Panathinaikos'u, Olympiakos'u farklı yendi

Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Turu'nun ilk maçında Panathinaikos, Bakasetas'ın gol attığı maçta Olympiakos'u farklı mağlup etti.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Turu'nda heyecan başladı. Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, Atina derbisinde Olympiakos deplasmanına konuk oldu.

olympiakos-panathinaikos-1-3-sto-karaiskakis.jpg

Daniel Podence'in 23. dakikadaki golüyle yenik duruma düşen Panathinaikos, 41. dakikada eski Trabzonsporlu Anastasios Bakasetas ile skorda dengeyi sağladı. Yeşil-Beyazlı ekip, soyunma odasına ise 45+4. dakikada fileleri sarsan Fotis Ioannidis'in golüyle önde gitti.

İkinci yarıda da Panathinaikos rüzgarı esti. Maç boyunca etkili bir futbol ortaya koyan konuk ekip, 70. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Fotis Ioannidis ile aradaki farkı ikiye çıkardı. Panathinaikos, ezeli rakibini deplasmanda 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Öte yandan Panathinaikos'ta milli oyuncu Samet Akaydin, karşılaşmada 90 dakika süre aldı. Fatih Terim'in ekibi, Olympiakos derbisi galibiyetiyle puanını 59'a yükseltirken; ev sahibi 57 puanda kaldı. Şampiyonluk Turu'nun ikinci hafta mücadelesinde Panathinaikos, sahasında PAOK'u konuk edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN