Fenerbahçe liderliğini sürdürdü

Fenerbahçe liderliğini sürdürdü

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe ile Ankaragücü kozlarını paylaştı. Lider Fenerbahçe, Cengiz Ünder'in yıldızlaştığı maçta rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

STAT: Ülker

HAKEMLER: Cihan Aydın, Aleks Taşcıoğlu, Volkan Ahmet Narinç

FENERBAHÇE: Livakovic, Mert, Serdar Aziz, Djiku, Ferdi, İsmail, Krunic, Cengiz, Szymanski, Tadic, Dzeko

ANKARAGÜCÜ: Bahadır, Hanousek, Mujakic, Radakovic, Kitsiou, Tolga, Pedrinho, Ali Kaan, Cephas, Morutan, Ali Sowe


CENGİZ ÜNDER BÖYLE İSTEDİ

8579141.jpg

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe ile MKE Ankaragücü karşı karşıya geldi. Puan kaybına tahammülü olmayan Sarı Kanarya, rakibini zor da olsa mağlup etmeyi başardı.

Fenerbahçe, Tolga Ciğerci'nin penaltı golüyle yenik duruma düştüğü maçta Ankaragücü'nü Cengiz Ünder'in kaydettiği gollerle 2-1 yendi ve puanını 60'a çıkardı. Ankaragücü ise 28 puanda kaldı.

Sarı Kanarya, önümüzdeki hafta Antalyaspor deplasmanına konuk olacak.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

11. dakikada Ankaragücü öne geçti. Livakovic'in müdahalesiyle kazanılan penaltı vuruşunda topu filelere yollayan Tolga Ciğerci, takımını öne geçiren isim oldu.

18. dakikada skora denge geldi. Cengiz Ünder'in orta-şut karışımı yaptığı vuruş ağlarla buluştu.

32. dakikada Fenerbahçe öne geçti. Baskılı oyununu artıran Fenerbahçe'de bir kez daha sahne alan Cengiz Ünder, skoru 2-1'e getiren isim oldu.

Ankaragücü, 34. dakikada gole çok yaklaştı. Olimpiu Morutan'ın ceza sahası dışından çektiği nefis şut üst direkte patladı.

43. dakikada Fenerbahçe gole yaklaştı. Dusan Tadic'in vuruşunda, Ankaragücü kalecisi Bahadır inanılmaz bir kurtarışa imza attı.

Karşılaşmada ilk yarı Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmada ikinci yarı başladı.

Mücadelenin ikinci yarısında tempo oldukça düşük.

Fenerbahçe, mücadeleyi 2-1 kazandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN